Coca-Cola HBC Srbija realizovala drugu po redu MixoLogic akademiju

21. February 2023
Autor fotografija: Produkcija 46
Autor fotografija: Produkcija 46

Druga po redu MixoLogicakademija, namenjena zaposlenima u ugostiteljskom sektoru koji žele da usavrše svoje veštine i steknu sofisticirana znanja učeći od najboljih u ovoj oblasti, okupila je 50 polaznika.

Tokom šestodnevne edukacije, koju je organizovala kompanija Coca-Cola HBC Srbija, polaznici su imali priliku da uče kako obogatiti ukus koktela sa tonikom, u čemu je tajna upotrebe prirodnih sastojaka, na koji način se pravi craft tonik sirup, da se upoznaju sa konceptom nultih gubitaka u baru, ali i sa osnovama kafe kulture i brojnim drugim temama od značaja za profesionalne barmene i bariste. Po završetku MixoLogic Akademije, svi polaznici dobili su sertifikat.

Organizacijom posebne akademije za ugostiteljski sektor, Coca-Cola HBC Srbija još jednom potvrđuje ne samo da je HoReCa partner od poverenja, već i da je posvećena podizanju standarda u ugostiteljstvu.

- Ulaganje u znanje uvek je najbolja investicija, ali i podrška. Kroz MixoLogic akademiju pružamo podršku upravo budućim majstorima miksologije, da uče od respektabilnih stranih, ali i domaćih predavača i budu u toku sa svetskim trendovima u svojoj oblasti. Uz najprepoznatljiviji portfolio na tržištu, kao i jedinstveni prostor za edukaciju, koji zovemo 24/7 Akademija, imamo veliku snagu i odgovornost da donesemo najnovije trendove i podelimo iskustva, gradeći tako nove generacije uspešnih majstora - rekao je Radosav Vujadinović, brend ambasador u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.

Nakon dve uspešne realizacije progama MixoLogic akademije, naredni ciklus obuke planiran je u prvoj polovini ove godine.

Comments (0)

Connected news

Restaurants
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. February 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restaurants
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. January 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restaurants
Kultna brza hrana Istanbula
28. December 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restaurants
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. December 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...