Praznični Ukus fest u TC Ušće

30. November 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Da li ste skoro probali pravu vojvođansku štrudlu sa makom, dimljeni kačkavalj sa pravom čokoladom ili orahovaču? Tradicionalni domaći specijaliteti, obogaćeni neobičnim začinima kulinarskih majstora, pomešaće se na prazničnoj izložbi hrane i pića koja će se održati tokom decembra u tržnom centru Ušće.

"Ukus Fest" i tržni centar "Ušće" organizuju od 01 - 31.12.2022.godine, prazničnu izložbu domaće hrane i pića na kome će biti predstavljena široka lepeza domaćih proizvoda iz cele zemlje.

Svakog dana kod Maksija u tržnom centru (nivo minus dva), posetioci će moći da uživaju u degustacijama autetičnih domaćih proizvoda. Možete da probate razne sireve, poput kačkavalja sa začinskim biljem, kačkavalja sa kajsijom, kačkavalja sa čokoladom ili tradicionalni zreli dimljeni sir.

Uz sir, ide i dobro kvalitetno vino, kao i likeri i rakije. Osim domaćeg crvenog i belog vina, čekaju i medovača, višnjevača, orahovača ali i mohito medovača. Oni koji žele da ojačaju imunitet, pronaćiće med i brojne proizvode od meda, ali i domaće prirodne sokove. Možete da se počastite i slatkim zalogajima. Omiljeni slatkiš mnogih je štrudla sa makom, ali štrudla sa višnjom i orasima. Nezaobilazni su i bakini kolači.

Biće tu i drugi mali privrednici koji se bave raznim drugim zanimljivim rukotvorinama, poput nakita i prirodne kozmetike.

TC UŠĆE, svakog dana od 10-22h.

 

Comments (0)

Connected news

Others
Bečki koncert letnje noći 2023.
30. May 2023
Ovogodišnji  koncert letnje noći  u parku Šenbrun će biti održan 8....
Others
Tradicija dostojna poštovanja: 55. Homoljski motivi od 31. maja do 3. juna u Kučevu
30. May 2023
Jubilarni 55. Homoljski motivi, smotra izvornog narodnog stvaralaštva istočne Srbije,...
Others
19. May 2023
Banatski festival vina, četvrti po redu, održaće se ove godine 20. maja, u prelepom ambijentu...
Others
Digitalni vodič: Platforma koja pruža vrhunsko iskustvo gostima
16. May 2023
Kompanija Antamedia predstavlila je " Digital Guide ", digitalnu platformu za...