„Valamar“ otvara sezonu nagradom od 1.300 kuna za svakog radnika!

25. June 2021
Recepcioneri / Pixaby / Rodrigo Salomon Canas
Recepcioneri / Pixaby / Rodrigo Salomon Canas
Kako izveštava turistplus.hr, u našem komšiluku najveći hoteli se ozbiljno pripremaju za sezonu u očekivanju konačno dobrih poslovnih rezultata. Zato, ne samo što su uoči sezone uložili u opremanje i uređenje hotela, već i u zaposlene, razvijajući različite vrste motivacije koja će hotelijerima dati vetar u leđa i podstaći ih da se ozbiljno uhvate u koštac s poslom, sigurni da će njihov rad biti odgovarajuće nagrađen.
 
Tako je poznata hotelska kuća „Valamar“ donela odluku da početkom jula isplati stalno zaposlenima, stalnim sezonskim radnicima i sezoncima zaposlenim do 31. maja ove godine, nagradu za pripremanje i otvaranje sezone 2021. u iznosu od 1.300 kuna neto (oko 173 evra), a nastavlja i s programima nagrađivanja  tokom leta i garantuje najniža neto primanja od 5.000 kuna (oko 667 evra) za zaposlene koji odrade pun kalendarski mesec.
 
„Valamar“ je kroz doba krize 2020. uspeo da sačuva radna mesta kroz program „Pauza, Restart“, uz podršku sindikata, Vlade i državne pomoći, i tako spremno dočeka letnju sezonu. 
 
Svim ostalim sezonskim radnicima koje će zaposliti tokom juna i jula, i uspešno završiti letnju sezonu, u septembru će biti isplaćena nagrada za sezonski rad u iznosu od 1.000 kuna neto (oko 133 evra).
 
Kao treći ključni potez, „Valamar“ je pokrenuo program nagrađivanja zaposlenih tokom jula i avgusta u iznosu do 1.000 kuna neto, što će se isplaćivati na osnovu uspešnosti i ostvarenog turističkog prometa. 
 

Inače, kao i ranijih godina, svim sezoncima koji dolaze da rade u „Valamarova“ odredišta, osiguran je kvalitetan smeštaj u Kući „Valamar“, ishrana i druge pogodnosti.  

I šta mislite: da li oni imaju problem s radnom snagom?

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...