Otvoren prvi veganski apartman

11. February 2019
Otvoren prvi veganski apartman

Na zahtev gostiju, u hotelu Hilton u Londonu otvoren je prvi veganski apartman. Tokom preuređivanja apartmana vodilo se računa da svaki sadržaj i detalj bude u skladu sa veganskim stilom života, uključujući vegan-friendly posteljinu i jastuke, tepih od eko-pamuka, kozmetiku, ponudu mini bara...

Gostima se od trenutka dolaska u hotel nudi vegansko iskustvo. Na ulazu je kreiran poseban recepcijski pult ukrašen detaljima sa fokusom na biljkama, ključ-kartice i fotelje napravljene su od veganske kože koja se pravi od celuloznih vlakana iz ananasa.

Od iste "kože" napravljene su fotelje i naslon kreveta u sobi, na kojima su anti-bakterijski i anti-alergijski jastuci punjeni ekološkim materijalima kao zamena za pera.

Pod je obložen modernim, 100% obnovljivim i održivim bambusom, preko kojeg je postavljen tepih od eko-pamuka, a u mini baru se nalaze veganske grickalice, poput zrnastih plodova i očišćenog voća... Za goste ovog apartmana tim hotelske kuhinje pripremio je poseban meni za doručak sa veganskim opcijama, uključujući voće, musli, grilovane pečurke, kinou..., dok se opcije za ručak i večeru odnose na salatu od krastavaca, šniclu od karfiola i jelo od pet vrsta mahunarki.

Sobarice koje su zadužene za ovaj apartman koriste posebna ekološka, netoksična sredstva za čišćenje, koja nisu testirana na životinjama, a posteljina se takođe pere ekološkim deterdžentom.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...