Hotel u Istanbulu proglašen za najbolji na svetu

13. July 2023
Izvor: Four Seasons Hotels and Resorts
Izvor: Four Seasons Hotels and Resorts

Čitaoci poznatog svetskog turističkog magazina Travel + Leisure izglasali su najbolji hotel na svetu - Four Seasons u Istanbulu.

Lanac Four Seasons Hotels and Resorts dobio je čak 46 priznanja za 40 objekata, uključujući i najveće priznanje za Four Seasons Hotel Istanbul u Sultanahmetu, koju je na osnovu glasova čitalaca magazina Travel + Leisure, proglašen za najbolji na svetu.

- Sa ogromnim ponosom slavimo uspehe naših timova i njihovu trajnu posvećenost stvaranju najboljih iskustava obeleženih vrhunskim kvalitetom, personalizovanom i izuzetnom uslugom. Od zaslužene pobede našeg spektakularnog hotela Four Seasons Istanbul u Sultanahmetu do mnogih drugih objekata istaknutih nagradam, ovo priznanje kompanije Travel + Leisure i naših vrednih gostiju ponovo potvrđuje nenadmašnu luksuznu gostoprimljivost – rekao je Alehandro Reynal, predsednik i CEO, Four Seasons Hotels and Resorts.

Najbolji na svetu: Four Seasons Hotel Istanbul

Od 1996. hotel je dugo bio omiljen među gostima koji žele da urone u viševekovnu dinamičnu istoriju, besprekorno očuvanu tursku neoklasičnu arhitekturu i pogled na more koji oduzima dah.

Kao ekskluzivni objekat sa pet zvezdica u Sultanahmetu, smešten u jednoj od najlepših zgrada na poluostrvu koje vrvi od istorijiski vredih lokaliteta, nedavno redizajnirani hotel uveo je novu eru luksuznog gostoprimstva, omogućavajući gostima da uživaju u zaista nezaboravnom iskustvu u gradu.

Hotel sa 65 soba nudi tradicionalno Hammam iskustvo u Kurna Spa centru, modernu anatolijsku kuhinju šefa Özgür Üstüna u AVLU restoranu, zanatski spremljene koktele sa pogledom na Aja Sofiju u Süreyya Teras Lounge baru.

Osim Four Seasons Hotel Istanbul na Sultanahmetu (1/100), Four Seasons Hotel Istanbul na Bosforu (8/100), Four Seasons Hotel Milano (54/100) i Four Seasons Hotel Kyoto (100/100) takođe su se našli na top 100 listi omiljenih hotela magazina Travel + Leisure's.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
HORES traži smanjenje PDV-a na hranu u hotelima i restoranima
22. May 2024
Udru­že­nje ho­te­li­je­ra i re­sto­ra­te­ra...
Hospitality
Beograd: Popunjenost hotela 100 odsto zahvaljujući koncertima grupe Rammstein
16. May 2024
U susret koncertima grupe Rammstein, 24. i 25. maja zahvaljujući kojima su popunjeni svi...
Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...