Hotel u Istanbulu proglašen za najbolji na svetu

13. July 2023
Izvor: Four Seasons Hotels and Resorts
Izvor: Four Seasons Hotels and Resorts

Čitaoci poznatog svetskog turističkog magazina Travel + Leisure izglasali su najbolji hotel na svetu - Four Seasons u Istanbulu.

Lanac Four Seasons Hotels and Resorts dobio je čak 46 priznanja za 40 objekata, uključujući i najveće priznanje za Four Seasons Hotel Istanbul u Sultanahmetu, koju je na osnovu glasova čitalaca magazina Travel + Leisure, proglašen za najbolji na svetu.

- Sa ogromnim ponosom slavimo uspehe naših timova i njihovu trajnu posvećenost stvaranju najboljih iskustava obeleženih vrhunskim kvalitetom, personalizovanom i izuzetnom uslugom. Od zaslužene pobede našeg spektakularnog hotela Four Seasons Istanbul u Sultanahmetu do mnogih drugih objekata istaknutih nagradam, ovo priznanje kompanije Travel + Leisure i naših vrednih gostiju ponovo potvrđuje nenadmašnu luksuznu gostoprimljivost – rekao je Alehandro Reynal, predsednik i CEO, Four Seasons Hotels and Resorts.

Najbolji na svetu: Four Seasons Hotel Istanbul

Od 1996. hotel je dugo bio omiljen među gostima koji žele da urone u viševekovnu dinamičnu istoriju, besprekorno očuvanu tursku neoklasičnu arhitekturu i pogled na more koji oduzima dah.

Kao ekskluzivni objekat sa pet zvezdica u Sultanahmetu, smešten u jednoj od najlepših zgrada na poluostrvu koje vrvi od istorijiski vredih lokaliteta, nedavno redizajnirani hotel uveo je novu eru luksuznog gostoprimstva, omogućavajući gostima da uživaju u zaista nezaboravnom iskustvu u gradu.

Hotel sa 65 soba nudi tradicionalno Hammam iskustvo u Kurna Spa centru, modernu anatolijsku kuhinju šefa Özgür Üstüna u AVLU restoranu, zanatski spremljene koktele sa pogledom na Aja Sofiju u Süreyya Teras Lounge baru.

Osim Four Seasons Hotel Istanbul na Sultanahmetu (1/100), Four Seasons Hotel Istanbul na Bosforu (8/100), Four Seasons Hotel Milano (54/100) i Four Seasons Hotel Kyoto (100/100) takođe su se našli na top 100 listi omiljenih hotela magazina Travel + Leisure's.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Godinu dana od otvaranja: Hotel Borovi u Sjenici – Na dobrom putu
11. September 2023
Sjenica je oduvek bila poznata uglavnom po sjeničkom siru i zimi najnižim temperaturama u...
Hospitality
Domaća platforma za recenzije potpisala partnerstvo sa kompanijom Tripadvisor
08. August 2023
 Fast Review, domaća platforma za recenzije nedavno je potpisala veoma značajno...
Hospitality
Nova investicija na Kopaoniku - U planu gradnja turističkog kompleksa na 25.000 m2
03. August 2023
Na Kopaoniku u KO Kriva Reka u Opštini Brus, u blizinu hotela Srebrnac, u planu je...
Hospitality
Hotel Beli izvor na Goču ima novog vlasnika
27. July 2023
Kompaniija Eter doo kupila je za 12,1 milion dinara deo imovine Hotelsko-turističkog preduzeća...