Hotel u Istanbulu proglašen za najbolji na svetu

13. Jul 2023
Izvor: Four Seasons Hotels and Resorts
Izvor: Four Seasons Hotels and Resorts

Čitaoci poznatog svetskog turističkog magazina Travel + Leisure izglasali su najbolji hotel na svetu - Four Seasons u Istanbulu.

Lanac Four Seasons Hotels and Resorts dobio je čak 46 priznanja za 40 objekata, uključujući i najveće priznanje za Four Seasons Hotel Istanbul u Sultanahmetu, koju je na osnovu glasova čitalaca magazina Travel + Leisure, proglašen za najbolji na svetu.

- Sa ogromnim ponosom slavimo uspehe naših timova i njihovu trajnu posvećenost stvaranju najboljih iskustava obeleženih vrhunskim kvalitetom, personalizovanom i izuzetnom uslugom. Od zaslužene pobede našeg spektakularnog hotela Four Seasons Istanbul u Sultanahmetu do mnogih drugih objekata istaknutih nagradam, ovo priznanje kompanije Travel + Leisure i naših vrednih gostiju ponovo potvrđuje nenadmašnu luksuznu gostoprimljivost – rekao je Alehandro Reynal, predsednik i CEO, Four Seasons Hotels and Resorts.

Najbolji na svetu: Four Seasons Hotel Istanbul

Od 1996. hotel je dugo bio omiljen među gostima koji žele da urone u viševekovnu dinamičnu istoriju, besprekorno očuvanu tursku neoklasičnu arhitekturu i pogled na more koji oduzima dah.

Kao ekskluzivni objekat sa pet zvezdica u Sultanahmetu, smešten u jednoj od najlepših zgrada na poluostrvu koje vrvi od istorijiski vredih lokaliteta, nedavno redizajnirani hotel uveo je novu eru luksuznog gostoprimstva, omogućavajući gostima da uživaju u zaista nezaboravnom iskustvu u gradu.

Hotel sa 65 soba nudi tradicionalno Hammam iskustvo u Kurna Spa centru, modernu anatolijsku kuhinju šefa Özgür Üstüna u AVLU restoranu, zanatski spremljene koktele sa pogledom na Aja Sofiju u Süreyya Teras Lounge baru.

Osim Four Seasons Hotel Istanbul na Sultanahmetu (1/100), Four Seasons Hotel Istanbul na Bosforu (8/100), Four Seasons Hotel Milano (54/100) i Four Seasons Hotel Kyoto (100/100) takođe su se našli na top 100 listi omiljenih hotela magazina Travel + Leisure's.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Septembar u znaku zahvalnosti zaposlenima u Domaćinstvu
08. Jul 2024
Nedelja posvećena zaposlenima u hotelskom Domaćinstvu – International Housekeepers Week,...
Hotelijerstvo
“Vrata raja” od 160 miliona evra: Počela izgradnja novog luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa u Ulcinju
04. Jul 2024
Karisma Hotels & Resorts i Dobrov & Family Group sa ponosom najavljuju početak...
Hotelijerstvo
JP Skijališta Srbije gradi apart hotel na Zlatiboru
24. Jun 2024
JP Skijališta Srbije podnelo je Ministarstvu zaštite životne sredine zahtev za...
Hotelijerstvo
Luštica ima potencijal da nadmaši elitne turističke destinacije
30. Maj 2024
Crna Gora ima ogroman potencijal, a Luštica je biser koji bi mogao da nadmaši...