Jubilarni Sajam turizma u Beogradu pod sloganom "Odmor te čeka!"

25. January 2018
Jubilarni Sajam turizma u Beogradu pod sloganom 'Odmor te čeka!'

Jubilarni, 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu održaće se od 22. do 25. februara 2018. godine na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom „Odmor te čeka!“ i ove godine predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni turoperatori...

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, večita inspiracija za putnike i omiljena letnja destinacija za turiste.

Srbija, zemlja domaćin Sajma turizma predstaviće svoje turističke adute i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu...

Izuzetan multimedijalni prateći program na Sajmu turizma doneće posetiocima nezaboravan sajamski turistički doživljaj. Na atraktivan način biće promovisani brojni festivali, manifestacije i događaji, a prezentacije, promocije i degustacije uz kosmopolitski duh i prisustvo velikog broja nacija, sajam čine podjednako privlačnim za poslovne posetioce ali i najširu publiku.

Jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, organizujući istovremeno i 9. Međunarodni sajam vina BEOWINE, 14. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA – OPREMA i 14. Sajam suvenira.

Događaj kojim počinje vinska sezona, BEOWINE, trajaće dan kraće od Sajma turizma,  od 22. do 24. februara, u proširenom izlagačkom prostoru u halama 3 i 3A, a obeležiće ga sasvim novi koncept i značajan broj novih učesnika i poslovnih posetilaca.

Uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji Sajam turizma u Beogradu već četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Jedan od najatraktivnijih segnemata u bogatoj ponudi Sajma turizma tradicionalno su first minut ponude i ekskluzivne sajamske pogodnosti za odmor u letnjoj sezoni.

Cena pojedinačnih ulaznica na Sajam turizma iznosi 300 dinara, dok je grupna karta 200 dinara, koliko košta i parking po satu.

Comments (0)

Connected news

Fairs
Sajam knjiga u Novom Sadu: Besplatan ulaz i popusti do 70 odsto
14. March 2024
Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača koji će od...
Fairs
Ove godine Sajam turizma i Sajam HORECA-OPREMA obišlo 42.453 posetilaca
26. February 2024
Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, 45. Međunarodni sajam turizma i...
Fairs
Grčka država-partner na 45. Međunarodnom sajmu turizma
30. January 2024
Država-partner na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava u Beogradu od...
Fairs
45. Sajam turizma od 22. do 25. februara 2024.
15. January 2024
Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u...