USKORO: U Vrnjačkoj Banji prva Hotel Housekeeping Konvencija u jugoistočnoj Evropi

02. March 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Po prvi put u istoriji naše hotelske industrije, 30. i 31. marta u hotelu Fontana**** u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji “Ambasadora dobre usluge” i uz podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, održaće se REGIONALNA Hotel Housekeeping Konvencija, s plemenitom misijom da se širom otvore kanali regionalne saradnje, da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da, unapređujući znanje i praktične veštine, rastu u svojoj profesiji, doprinoseći pritom konkurentnosti, ugledu i poslovnoj uspešnosti svog hotela, ali neizostavno i kvalitetu hotelske ponude u našem regionu, njegovom imidžu i boljoj pozicioniranosti na turističkoj karti sveta.

Zato će fokus konvencije na kvalitetu usluge i zaposlenima – najosetljivijim pitanjima u svim hotelskim kućama, a odvijaće se pod temom HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u, koja ukazuje na ozbiljnu brigu o budućnosti hotelske industrije u regionu.

Housekeeping danas: IZMEĐU JUČE i SUTRA

U dinamičnom i zanimljivom dvodnevnom programu, smenjivaće se ugledni profesori hotelijerstva i hotelski konsultanti, gostujući predavači i najbolji praktičari – uspešni generalni menadžeri brendiranih hotela i menadžeri hotelskih domaćinstava, predstavnici prateće privrede iz čitavog regiona... Oni će učesnike konvencije informisati o aktuelnim trendovima i trendovima u najavi, o veštačkoj inteligenciji, novim tehnologijama, standardima i proizvodima, novim znanjima i praktičnim veštinama koje doprinose ličnom i profesionalnom razvoju, podizanju kvaliteta hotelske usluge, kao i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda. Ekskluzivno, dobitnica najveće godišnje nagrade za izvrsnost (u kategoriji HH) "J.Willard Marriott Award of Excellence" biće gostujući predavač na Konvenciji. Razmenjivaće se primeri dobre poslovne prakse i dragocena lična iskustava, dok će kruna dvodnevne konvencije biti panel: Budućnost housekeeping-a iz ugla strateškog menadžmenta, ne samo zato što će GM-ovi hotela iz Srbije i regiona definisati najveće probleme u housekeeping-u, već će nastojati da predlože primenjiva rešenja, i pokušati da daju jasniju sliku u kom pravcu se očekuje razvoj hotelske industrije u regionu.

After work: PARTY!

Po završetku prvog radnog dana biće vremena i za opuštanje uz muziku, bogati program svečane večere, prezentaciju i degustaciju vrhunskih vina, modnu reviju uniformi i ženskog asesoara, sadržajne promocije hotela i destinacija... Biće proglašen i najuspešniji menadžer hotelskog domaćinstva za 2023, a zaslužnim predstavnicima hotelskih housekeeping timova iz Srbije i regiona, koji ni u najtežim vremenima nisu odustali od kvaliteta usluge, biće uručen simbol "Ambasadora dobre usluge".

Ali ono što nema cene je upoznavanje i druženje s kolegama iz čitavog regiona, razmena kontakata, dragocenih informacija, znanja i dobre energije, uživanje u gostoprimstvu domaćina, u tome što će svi disati punim plućima u kraljici banjskog turizma i uživati u otkrivanju njenih atrakcija… Iz Vrnjačke Banje svi će, garantovano, otići bar za nijansu drugačiji: s punim koferom informacija važnih za posao koji obavljaju, novih kontakata, lepih uspomena, osveženi, motivisani, ispunjeni i najvažnije - potpuno, svesni pripadnosti elitnoj ambasadorskoj profesiji.

Definitivno, mnogo je razloga za učešće na prvoj regionalnoj HH Konvenciji. Pozvani su svi hotelijeri iz regiona a mogu biti sigurni da ih Ambasadori dobre usluge očekuju s radošću i otvorenog srca, 30. i 31. marta u Vrnjačkoj Banji, na prvoj regionalnoj Hotel Housekeeping Konvenciji.

Ambasadori dobre usluge

Download documents

Prijava na Hotel Housekeeping konferenciju
Download PDF
Comments (0)

Connected news

Conferences
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Conferences
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. March 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Conferences
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. February 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Conferences
Dodeljene nagrade
19. December 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...