USKORO: U Vrnjačkoj Banji prva Hotel Housekeeping Konvencija u jugoistočnoj Evropi

02. Mart 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

Po prvi put u istoriji naše hotelske industrije, 30. i 31. marta u hotelu Fontana**** u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji “Ambasadora dobre usluge” i uz podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, održaće se REGIONALNA Hotel Housekeeping Konvencija, s plemenitom misijom da se širom otvore kanali regionalne saradnje, da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da, unapređujući znanje i praktične veštine, rastu u svojoj profesiji, doprinoseći pritom konkurentnosti, ugledu i poslovnoj uspešnosti svog hotela, ali neizostavno i kvalitetu hotelske ponude u našem regionu, njegovom imidžu i boljoj pozicioniranosti na turističkoj karti sveta.

Zato će fokus konvencije na kvalitetu usluge i zaposlenima – najosetljivijim pitanjima u svim hotelskim kućama, a odvijaće se pod temom HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u, koja ukazuje na ozbiljnu brigu o budućnosti hotelske industrije u regionu.

Housekeeping danas: IZMEĐU JUČE i SUTRA

U dinamičnom i zanimljivom dvodnevnom programu, smenjivaće se ugledni profesori hotelijerstva i hotelski konsultanti, gostujući predavači i najbolji praktičari – uspešni generalni menadžeri brendiranih hotela i menadžeri hotelskih domaćinstava, predstavnici prateće privrede iz čitavog regiona... Oni će učesnike konvencije informisati o aktuelnim trendovima i trendovima u najavi, o veštačkoj inteligenciji, novim tehnologijama, standardima i proizvodima, novim znanjima i praktičnim veštinama koje doprinose ličnom i profesionalnom razvoju, podizanju kvaliteta hotelske usluge, kao i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda. Ekskluzivno, dobitnica najveće godišnje nagrade za izvrsnost (u kategoriji HH) "J.Willard Marriott Award of Excellence" biće gostujući predavač na Konvenciji. Razmenjivaće se primeri dobre poslovne prakse i dragocena lična iskustava, dok će kruna dvodnevne konvencije biti panel: Budućnost housekeeping-a iz ugla strateškog menadžmenta, ne samo zato što će GM-ovi hotela iz Srbije i regiona definisati najveće probleme u housekeeping-u, već će nastojati da predlože primenjiva rešenja, i pokušati da daju jasniju sliku u kom pravcu se očekuje razvoj hotelske industrije u regionu.

After work: PARTY!

Po završetku prvog radnog dana biće vremena i za opuštanje uz muziku, bogati program svečane večere, prezentaciju i degustaciju vrhunskih vina, modnu reviju uniformi i ženskog asesoara, sadržajne promocije hotela i destinacija... Biće proglašen i najuspešniji menadžer hotelskog domaćinstva za 2023, a zaslužnim predstavnicima hotelskih housekeeping timova iz Srbije i regiona, koji ni u najtežim vremenima nisu odustali od kvaliteta usluge, biće uručen simbol "Ambasadora dobre usluge".

Ali ono što nema cene je upoznavanje i druženje s kolegama iz čitavog regiona, razmena kontakata, dragocenih informacija, znanja i dobre energije, uživanje u gostoprimstvu domaćina, u tome što će svi disati punim plućima u kraljici banjskog turizma i uživati u otkrivanju njenih atrakcija… Iz Vrnjačke Banje svi će, garantovano, otići bar za nijansu drugačiji: s punim koferom informacija važnih za posao koji obavljaju, novih kontakata, lepih uspomena, osveženi, motivisani, ispunjeni i najvažnije - potpuno, svesni pripadnosti elitnoj ambasadorskoj profesiji.

Definitivno, mnogo je razloga za učešće na prvoj regionalnoj HH Konvenciji. Pozvani su svi hotelijeri iz regiona a mogu biti sigurni da ih Ambasadori dobre usluge očekuju s radošću i otvorenog srca, 30. i 31. marta u Vrnjačkoj Banji, na prvoj regionalnoj Hotel Housekeeping Konvenciji.

U prilogu: PRIJAVA za Hotel Housekeeping Konvenciju!

Ambasadori dobre usluge

Dokumenti za preuzimanje

Prijava na Hotel Housekeeping konferenciju
Preuzmi PDF
Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Ruralni turizam može doprineti lokalnom ekonomskom razvoju, očuvanju tradicije i podršci ruralnim zajednicama
11. Jul 2024
Drugi Kongres ruralnog turizma Vojvodine održan je 5. i 6. jula u hotelu Vila Breg u...
Kongresi
Save the date: HOW Festival se ove godine održava u decembru
10. Jul 2024
HOW Festival, jedina konferencija na temu hotelskih operacija u Evropi, ove godine se po prvi...
Kongresi
U aprilu 2025 - 3. REGIONALNA Hotel Housekeeping KONVENCIJA!
30. Maj 2024
Udruženje "Ambasadori dobre usluge" najavljuju 3. REGIONALNU Hotel Housekeeping...
Kongresi
Samit
22. Maj 2024
Glavni grad Bosne i Hercegovine biće domaćin jednog od najznačajnijih događaja 2024. godine...