Festival posvećen hotelskim operacijama od 16. do 18. oktobra u Poreču

29. August 2019
Festival posvećen hotelskim operacijama od 16. do 18. oktobra u Poreču

Festival posvećen hotelskim operacijama, Hotel Operations Weekend /HOW/ ove godine će od 16. do 18. oktobra okupiti brojne međunarodne i regionalne stručnjake iz hotelijerstva, kao i povezanih industrija, a prva potvrđena imena koja dolaze na festival su Mireille Jakobsen, Robert Kimpton i Luc Gesvert. Cilj ovog festivala je predstavljanje međunarodnih trendova u hotelskim operacijama i primera dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda, ali i povezati sve posetioce i stručnjake iz industrije.

Jedan od key-note panelista HOW Festivala je Hector Pliego, koji je svoju karijeru započeo u Marriott International-u gde radi i danas. Rukovodio je vodećim JW Marriott hotelima – od Dohe, Egipta i Turske pa sve do Indije i Kine. Danas je direktor operacija za istočnu Evropu te je odgovoran za 50 hotela u 14 zemalja.

Među brojnim ovogodišnjim panelima ističu se i “Going green: Kako možemo učestvovati u spašavanju planete, a u isto vreme dodati vrednost našim gostima”, na kojem će direktorka održivog poslovanja firme BC Hospitality Group i neumorna zagovornica održivih rešenja Mireille Jakobsen s dugogodišnjim iskustvom u sprovođenju CRS strategija u hotelskoj i MICE industriji uz Robeta Kimptona, člana globalnog hotelskog tima u Schneider Electric-u, odgovornog za globalne hotelske inovacije, marketing i hotelske strategije u organizaciji čija su velika strast održivost i upravljanje energijom u hotelijerstvu otkriti s kojim su se sve izazovima susreli u svom poslu.

Osim njih, Luc Gesvert, potpredsednik za prodaju, distribuciju, prihode, “loyalty” i marketing Accor grupe za Istočnu Evropu, Rusiju i zemlje CIS-a održaće prezentaciju na temu “Guest experience, loyalty, personalization” na kojoj će podeliti svoje bogato iskustvo iz oblasti hotelijerstva, ali i ukazati s kojim izazovima se susreće u svom radu. Današnji putnici traže drugačiji odnos spram njih kao klijenata te iako se čini da se hotelsko poslovanje uveliko menja, neke industrije poput retail-a, daleko su dalje dogurale u poznavanju svojih kupaca. Svoja gledišta o ovoj i drugim temama Gesvert će otkriti u intervju, odmah nakon prezentacije.

Više informacijana www.howfestival.com

Comments (0)

Connected news

Conferences
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. March 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Conferences
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. February 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Conferences
Dodeljene nagrade
19. December 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Conferences
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. December 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...