Za članove organizacije Skål International WTTC Safe Travel Stamp - besplatno

22. June 2021
Izvor: Skål International
Izvor: Skål International
Skål International, jedna od najvećih i najstarijih svetskih organizacija profesionalaca u turizmu, dobila je od WTTC-a (Svetskog saveta za putovanja i turizam)  pečat za sigurna putovanja, koji će, na osnovu  partnerstva s WTTC-om, moći besplatno da dobiju svi članovi ove organizacije koji to žele, pod uslovom da ispunjavaju propisane kriterijume. Ovaj pečat spada među pogodnosti koje Skål International obezbeđuje svojim članovima.
 
Posebno je dizajniran, prepoznatljiv i omogućiće putnicima da prepoznaju destinacije i kompanije širom sveta koje su usvojile globalne standardizovane protokole o zdravlju i higijeni, kako bi mogli da putuju sigurno.
 
Kompanije kao što su hoteli, restorani, avio-kompanije, kruzeri, turoperatori, zabavni parkovi i atrakcije, rent a car agencije, otvoreni tržni centri, auto-prevoznici i aerodromi, moći će da koriste ovaj pečat ukoliko su implementirali zdravstvene i higijenske protokole, koje je ustanovio WTTC.
 
Cilj ove akcije je da se privatni sektor uskladi sa zajedničkim standardima koji osiguravaju sigurnost i zaposlenih u turizmu i putnika dok se uspostavlja 'nova normalnost'.
 
Standardizovani protokoli zasnivaju se na samoproceni. Preuzimanje pečata za sigurna putovanja velika je odgovornost i zahteva predanost vlasti i ustanova strogom poštovanju higijenskih i sanitarnih protokola.
 
Da bi se članstvo širom sveta bolje upoznalo sa pečatom WTTC-a za sigurna putovanja , 29. juna Skål International  organizuje webinar na kojem će sve nedoumice biti razjašnjene. 
 
 

 

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...