Wizz Air zapošljava kabinsko osoblje - Najveći konkurs do sad

28. September 2017
Wizz Air zapošljava kabinsko osoblje - Najveći konkurs do sad

Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air objavila je početak najveće kampanje zapošljavanja u svojoj istoriji, nudeći mogućnost zapošljavanja širom svoje razgranate mreže.

WIZZ će otvoriti gotovo 1.300 novih, direktnih radnih mesta u narednoj godini zahvaljujući dolasku 21 novog aviona Airbus A320 i A321 do kraja 2018, kao i uključivanju u saobraćaj 11 potpuno novih aviona koji su već isporučeni ove godine, čime će tim Wizz Air-a brojati više od 4.500 kolega do kraja 2018.

Ekspanzija aviokompanije i mogućnosti za zapošljavanje se time neće završiti, pošto WIZZ planira da duplira svoju flotu na više od 160 aviona do kraja 2024, navodi se u saopštenju Wizz Air-a.

- Ukupno će biti organizovano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Evrope sa željom da privučemo ambiciozne osobe sa strašću prema avijaciji koji bi se pridružili našem profesionalnom timu - ističu iz ove avio-kompanije.

Kampanja će se odvijati pod jedinstvenim imenom #IamWIZZcrew kako bi se zainteresovanim kandidatima omogućilo da se što bolje upoznaju sa kompanijom, poslom u avijaciji, da dobiju savete od aktivnih pilota i kabinskog osoblja.

Osim atraktivne zarade i paketa povlastica, Wizz Air nudi i opcije za nekoliko garantovanih radnih paketa za svoje pilote: kapetani i kopiloti mogu da putuju na posao koristeći razgranatu mrežu WIZZ-a sa više od 550 linija ili mogu da se presele i stacioniraju u bilo koju od 28 operativnih baza u 15 evropskih država (Informacije o narednim izborima za pilote su dostupne OVDE).

Kandidati koji budu uspešni, potpuno besplatno će dobiti trening, obuku i uniforme i mogućnost da rade u svom gradu u jednoj od najuspešnijih evropskih avio-kompanija kao i mogućnost da putuju širom Evrope i dalje kroz mrežu WIZZ-a. (Informacije o narednim izborima za kabinsko osoblje su dostupne OVDE).

Zainteresovani kandidati iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore mogu učestvovati na svim konkursima koji budu raspisani. Prema rasporedu održavanja konkursa, neće biti izbora u ovim zemljama u prvim mesecima, ali se svi zainteresovani kandidati mogu već sada prijaviti na izbore na  najbližim ponuđenim lokacijama ili ostaviti svoju prijavu za neki od narednih izbora koji bude organizovan u ovim zemljama:

3/24. oktobar - Rumunija - Bukurešt, Angelo Hotel - Cabin Crew Open Day

5. oktobar - Rumunija - Kluž, Grand Hotel Italia - Cabin Crew Open Day

7/26. oktobar - Mađarska - Budimpešta, Mercure Korona - Cabin Crew Open Day

12. oktobar - Mađarska - Segedin, Art Hotel - Cabin Crew Open Day

26. oktobar - Bugarska - Sofija, Best Western Expo Hotel - Cabin Crew Open Day

4. nedelja oktobra - Mađarska - Budimpešta - Direct Entry Captain

4. nedelja oktobra - Mađarska - Budimpešta - First Officers

11. oktobar - Austrija - Beč - Pilot Open Day

17. oktobar - Grčka - Atina - Pilot Open Day

Comments (0)

Connected news

Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...