Vrnjačka Banja spremna za spektakl od 2. do 5. avgusta

20. July 2018
Vrnjačka Banja spremna za spektakl od 2. do 5. avgusta

Ultra Energy Stage kao jedan od statusnih simbola Heineken Lovefesta, od samog nastanka trudi se da svojim programom širi vidike mlade klupske publike. Kao i svih godina do sada, i ovog leta predstavlja potpuno nova imena svetskog muzičkog podzemlja. Izdvojićemo samo neka od njih, koja će od 2. do 5. avgusta zatresti Vrnjačku Banju.

Optimo, 2. avgust

DJ duo koji čine JD Twitch i JG Wilkes dolazi iz Glazgova i slobodno možemo reći da je Optimo institucija njihove andergraund scene. Obojica imaju iskustva u vođenju noćnih klubova i žurki i baš iz tih razloga imaju istančan osećaj za densflor. Kako oni kažu, od njih nikako ne očekujte lagane klupske hitove, a u zavisnosti od raspoloženja, setovi im vibriraju između tehna, elektra, roka i svega ostalog što poseduju u velikoj kolekciji ploča.

Roi Perez, 3. avgust

Ovaj mladi artist i Instagram zvezda pravi je primer kako kvalitet uz dobre odluke lako pronađe svoj put do ostvarenja snova. Svoju karijeru započeo je 2011. godine u Tel Avivu kao resident di-džej, klubova andergraund scene. Dve godine kasnije odlazi u Berlin gde nastavlja svoje muzičko putovanje. Zbog svoje specifične kreativnosti, stila i veština, ubrzo je postao rezident najpoznatijih andergraund densflorova među kojima je i Panorama Bar.

Gerd Janson, 5. avgust

Kao rođeni Nemac veoma mlad upoznao se sa andergraund zvukom u koji se doživotno zaljubio. Dugo vremena važi za jedno od najpoštovanijih imena nemačkih di-džej krugova. Vlasnik je jednog od poznatijih lejblova na svetu “Running Back” na kojem su se našla izdanja artista poput Kink, Redshape, Radioslave, Ame i drugih, koji su pre svega poznati po svom kvalitenom zvuku.

Prosumer, 5. avgust

Achim Brandenburg aka Prosumer jedno je od poznatijih imena andergraund sveta. Veliki je ljubitelj muzike uopšte, a u svojim krugovima, poznat je po ogromnoj kolekciji ploča koja broji oko 12.000 komada. Druži se sa brojnim imenima muzičke scene, ali prijateljstvo sa Tama Sumom (kraljicom  Energy Stage-a) je posebno – sa njom vodi zabavnu večernju emisiju na jednoj radio stanici. Prosumer je vatreni obožavalac haus zvuka i u njegovim vinil setovima čućete pesme koje retko gde drugo možete da čujete.

Podsećamo vas da akcija 3+1 traje do 21. jula u ponoć, zato požurite i kupite svoje ulaznice na vreme u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa ili naručite na sajtu www.lovefest.rs.

Inače, do početka Lovefesta ostalo je tačno dve nedelje, a ovogodišnji festival ljubavi biće održan pod sloganom #ČuvamSebe koji za cilj ima skretanje pažnje posetiocima da na bezbedan način, bez konzumacije nedozvoljenih opijata ili preteranog unosa alkohola, uživaju u muzici tokom četiri festivalska dana. Zbog trenutne akutne situacije, festival će bezbednost ove godine podići na još viši nivo kako bi zaštitio sve verne pratioce. “Kao i svih godina do sada, tokom festivalskih dana, bićemo u besprekornoj saradnji sa policijom, Crvenim krstom i hitnom pomoći”, poručuju iz organizacije.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...