Vojvodina u digitalnoj kampanji "Happy Holidays & Welcome to 2021 Joy of Danube Outdoors"

22. December 2020
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay


Turistička organizacija Vojvodine ove godine učestvuje u kampanji Dunavskog centra za kompetenciju (DCC) pod nazivom „Happy Holidays & Welcome to 2021 Joy of Danube Outdoors“. Ova digitalna kampanja ima za cilj da predstavi turističku ponudu na Dunavu za sledeću godinu sa akcentom na aktivni turizam, koji će se na osnovu predviđanja i dosadašne prakse najverovatnije prvi „normalizovati“ jer ne zahteva putovanje u većim grupama, dešava se u otvorenom prostoru i najčešće ne podrazumeva prevoz avionom.

Dunav kao najpopularnija reka Evrope osim kulturnog ima i veliki ekonomski značaj, naročito kada govorimo o turizmu. Ova međunarodna reka dobrim delom protiče i kroz ravnicu Vojvodine (Srbija) i ostavlja svoj trag u kulturnoj, prirodnoj i turističkoj ponudi. U ovoj kampanji Turistička organizacija Vojvodine predstavlja bogatu ponudu biciklističkog turizma kao i gradove i mesta na Dunavu sa pratećom kulturnom, turističkom i gastronomskom ponudom, naročito u tradicionalnim čardama koje imaju magičnu atomsferu i jedinstvenu ponudu ribljih specijaliteta.

U kampanji učestvuju turističke organizacije Nemačke, Slovačke, Mađarske, Rumunije, Ukrajine i Srbije. U okviru država su predstavljeni partneri i saradnici Dunavskog centra za kompetenciju koji je referentna organizacija, nezaobilazna u svim dosadašnjim i budućim planovima i idejama u vezi sa turizmom na Dunavu. Ova organizacija ima odličan krediblitet kod predstavnika značajnih međunarodnih institucija, turističkih agencija, udruženja i medija u turizmu. Očekivano je da kampanja da rezultate u vidu povećanja broja individualnih, ali i manjih grupnih poseta u promovisanim destinacijama.

Kampanja je realizovana kroz kombinaciju standardnih i video oglasa na Facebook-u i Instagramu kao i banera na relevantnim sajtovima kroz Google Display Network. Takođe, posredstvom remarketing oglašavanja posetiocima koji su već posetili stranu biće prikazani oglasi u kojima se promovišu sadržaji partnera čime ih dovodimo na pomenute strane na sajtovima partnera.


Izvor: VTC
 

Comments (0)

Connected news

Tourism
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Tourism
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...