Uzbudljivo proleće na Kopaoniku - od Biznis Foruma do Music Week-a

26. February 2018
Uzbudljivo proleće na Kopaoniku - od Biznis Foruma do Music Week-a
Uzbudljivo proleće na Kopaoniku - od Biznis Foruma do Music Week-a
Uzbudljivo proleće na Kopaoniku - od Biznis Foruma do Music Week-a
Uzbudljivo proleće na Kopaoniku - od Biznis Foruma do Music Week-a
Uzbudljivo proleće na Kopaoniku - od Biznis Foruma do Music Week-a
Uzbudljivo proleće na Kopaoniku - od Biznis Foruma do Music Week-a

Međunarodni sajam turizma u Beogradu, 40. po redu, okupio je i ove godine brojne izlagače, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, vinarije, a štand MK Mountain Resorta posebno se istakao atraktivnim nastupom koji je posetiocima doneo nezaboravan doživljaj proleća, ali i leta na Kopaoniku.

Da sunčana planina nikad “ne spava” pokazuju i brojne aktivnosti i paketi koji su već sada rezervisani za naredni mesec. 

Martovski užitak za sva čula


Za ljubitelje skijanja, mart je omiljeni mesec da se uhvati najlepše martovsko sunce i “poslednja žica”. Kada se svemu tome dodaju i manifestacije koje se očekuju u ovom mesecu, uživanje na Kopaoniku je zagarantovano. Pre “Srpskog Davosa”, odnosno Kopaonik Biznis Foruma koji se održava početkom marta, MK Mountain Resort je domaćin Winterfest Ski & Wine Festivala koji spaja sve zaljubljenike u skijanje, vino i hranu na jednom mestu i omogućava jedinstveno iskustvo svim svojim posetiocima. Ovaj jedinstveni festival, koji će se ove godine održati u periodu od 1. do 4. marta, okuplja najbolje vinare, kuvare i vlasnike najpoznatijih restorana u regionu, gastro-blogere, kuvare stranih ambasada u Beogradu, novinare, umetnike i brojne poznate ličnosti.

Nakon ovog festivala, Kopaonik je rezervisan za još jedan muzički spektakl, Music Week. Realizovan u saradnji sa Sky Music-om, ovaj događaj okupiće najveće zvezde regiona, a garantuje uživanje u vrhunskoj koncetnoj produkciji. 8. marta nastupiće Željko Samardžić, Gibonni 9. marta i Saša Matić 10. marta, dok je drugi vikend rezervisan za Jelenu Karleušu, Ministarke i Acu Pejovića, a svi koji žele da budu deo ovog festivala, trebalo bi da požure, jer ponestaje mesta i za drugi vikend.

Uskrs na vrhu “planine sunca”

Nakon martovskog skijanja i u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, u ponudi su Uskršnji paketi na bazi tri i više noćenja. Nema ničeg lepšeg od boravka sa porodicom na planini i uživanju na snegu, uz animatore za decu, sa posebnim uskršnjim predstavama, gratis smeštajem za decu, ali i popustom od 20 odsto na ski pas. Svoj smeštaj možete rezervisati po ceni od 129€ u Hotelu Angella**** i od 159€ u Hotelu Grand & Spa****. Ovi promotivni paketi važe u periodu od 29. marta do 9. aprila 2018. godine.

Do uspešnijeg tima u MK Mountain Resortu

Dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima, ojačavaju timski duh i neguju kolegijalnost. Orijentiring, lov na blago, Escape Kopaonik, obuka u streličarstvu, timske igre, safari ture, obilazak Kopaonika pešačkim turama samo su neke od aktivnosti koje MK Mountain Resort nudi kompanijama. Team building paket za grupe od 30 do 200 učesnika važi u period od 01. aprila do 30. juna 2018, na bazi polupansiona, po ceni od 59€ u dvokrevetnoj i 79€ u jednokrevetnoj sobi, a cena je izražena po osobi.

Savršena destinacija za letnji odmor

Nije tajna da je Kopaonik idealan za zimski odmor i uživanje na snegu. Ali, Kopaonik je očaravajuća planina, koja je leti, bez snega, možda još i lepša, bogatija i pitomija nego zimi. Doživeti prirodu, osetiti neverovatan mir i testirati svoje granice – to može samo na Kopaoniku. Bez obzira da li se penjete pešice ili u planinski svet “stižete” alpinizmom, svako prirodu na ovoj planini doživljava na svoj način. Gotovo nigde u region ne postoji tolika geološka raznolikost na tako malom prostoru.

Sunčana planina je u najtoplijem godišnjem dobu pravo mesto za beg od gradske vreline, gde posetioci imaju priliku da sami kreiraju svoj boravak. U letnjoj ponudi MK Mountain resorta su promotivni paketi koji obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi – panoramska vožnja žičarom Pančić, paraglajding pešačke ture, vožnja četvorotočkašima po neuređenim stazama, jahanje konja, aktivnosti zabavnog parka – bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti. Tako se “Relax paketi” mogu pronaći po ceni već od 149€ na bazi četiri dana sa doručkom, “Romantični vikend” paketi po ceni od 139€ na bazi polupansiona, kao i “Grand vikend relax” na bazi polupansiona od već 124€. Ukoliko ima onih koji žele da na najbolji mogući način osetite prirodu i adrenalin, paket “Doživi prirodu” na bazi noćenja sa doručkom sjajan je za vas, po ceni od 167€.

Jedno je sigurno – na Kopaoniku, uz uzbudljiv doživljaj prirode, zabavne pustolovne staze, odličan program za decu i opuštanje, nikada ne može biti dosadno!

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...