Uskoro u Madlenijanumu: Proglašenje najboljih u turizmu Srbije

07. December 2021
Izvor: TOS
Izvor: TOS
Zahtevan posao žirija za nagradu „Turistički cvet“ privodi se kraju. Onlajn publika već se izjasnila i svega nekoliko dana ostalo je do proglašenja najuspešnijih u 2021. godini.
Dugo je trajalo odbrojavanje, predugo smo razmišljali o preživljavanju turizma. Zato se svi radujemo proglašenju onih kojima su ciljevi bili mnogo veći. Koji su i u vreme pandemije unapredili poslovanje, privukli još više gostiju, obogatili ponudu i učinili da, barem na kratko, dok odmor na njihovoj destinaciji traje, zaboravimo na svakodnevicu i probleme s koronom.
Ko su najbolji među više od 70 prijavljenih turističkih organizacija, agencija, menifestacija? Ko je ponudio najbolji smeštaj, a ko najviše doprineo razvoju turizma? Presudiće žiri ali i gotovo 20.000 ocena koje su upisali građani na onlajn glasanju. Kakav će podstrek u radu značiti ovo priznanje - sve ćemo to saznati na svečanosti u Madlenijanumu 16. decembra.

Biće to prilika i da se rezimira turistička godina, kao i da se najave planovi za narednu. Koje su to ideje koje će nas voditi i turističku ponudu Srbije predstaviti još bolje nego do sada. 

Last comment

Vojkan
Saturday , 11.12.2021. 15:52h
Recommendation:
1
+
0
-
Malo je onih koji se mogu pohvaliti dobrom turistickom sezonom dok traje ova pandemija Covid-19.Ove godine sam iznajmio apartman u Prenociste Dvoriste u Novom Sadu dalo se primetiti da je turista manje i da su kapaciteti manje popunjeni.

Connected news

Tourism
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Tourism
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...