U oktobru - prvi TU Balkan Online Workshop

08. September 2020
Foto: Promo
Foto: Promo

U godini u kojoj je turistička industrija zabeležila više otkaza putovanja, rezervacija u hotelima i konferencija - nego ikada u svojoj novijoj istoriji, raduje svaki novi projekat koji za nas u turizmu predstavlja znak da smo živi,  da se ne damo, već da hrabro gledamo u 2021.  godinu, u očekivanju da nakon globalne krize neverovatnih razmera, konačno nastavimo gde smo pre toga stali, nažalost ili na sreću, sa svešću da ništa više nije isto i da smo, hteli to ili ne, neminovno deo promena. Te promene podrazumevaju, pre svega, inovativni pristup postpandemijskom poslovanju u svim sektorima a naročito u turizmu, najosetljivijem na globalna ekonomska tektonska pomeranja. 

Zato ohrabruje novi projekat jedne turističke redakcije – prvi dvodnevni TU Balkan Online Workshop, koji je planiran za 28. i 29. oktobar, na kojem će se, u sklopu priprema za sledeću poslovnu godinu, za tzv. nultu turističku sezonu – prvu, nadamo se, posle završetka pandemije i po svemu potpuno jedinstvenu, konačno razgovarati - o poslu.    

Ideja organizatora – redakcije TU magazina je da destinacije, hoteli i ostali ponuđači u turizmu putem aplikacije u okviru svojevrsnih online sastanaka, predstave svoje planove i ponude za postkorona sezonu turističkim agencijama iz čitavog regiona. Svakom učesniku workshop-a, TU magazin će, kako se ističe u najavi, obezbediti mogućnost da ima minimum 30 sastanaka „jedan na jedan“.
Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...