Srbija među najpopularnijim destinacijama u Izraelu

12. February 2019
Srbija među najpopularnijim destinacijama u Izraelu

Turistička organizacija Srbije predstavlja turizam naše zemlje na svetskom sajmu turizma IMTM u Tel Avivu, Izrael, koji se održava 12. i 13. februara 2019.

Posetioci sajma kao i profesionalci iz oblasti turizma imaju priliku da se upoznaju sa bogatstvom turističke ponude Srbije, a pre svega, njenim prirodnim bogatstvima, jevrejskim nasleđem u Srbiji, živopisnim gradovima i zimskom ponudom. Turističku ponudu predstavljaju Turistička organizacije Srbije, Beograda i Subotice, Air Serbia, Zepter Group, Sky Hotel i Wild Serbia.

О značaju prezentovanja turističke ponude Srbije i zainteresovanosti izraelskih turista, poslovne javnosti i medija govori i činjenica da je najznačajniji izraelski portal posvećen turizmu rangirao Beograd na četrnaesto mesto među najpopularnijim svetskim turističkim destinacijama.

Sajam IMTM okuplja profesionalce turističke industrije, prezentuje nove atrakcije i turističke destinacije i jedina je profesionalna, zvanična izložba turizma u Izraelu i, pre svega, odlična prilika za nove važne ugovore.

Rastuća ekonomija u Izraelu doprinela je rekordnom broju izraelskih turista koji putuju na odmor na svetske destinacije. Zabeleženo je 7.6 miliona putovanja u inostranstvo, od čega 4 miliona visoko budžetnih putovanja na godišnjem nivou.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...