Sabai vas vodi u Dubai - Luksuz sa šmekom azijske pustinje

09. October 2018

Dubai je za mnoge savršen grad, a kakav je tek u kombinaciji sa savršenim letovanjem? To možete da saznate u novom aranžmanu Sabai Travel turističke agencije, koja vas vodi u mesto poznato po opštem luksuzu, koje nema nijednog siromašnog stanovnika. Ovo nije samo grad sa visokim zgradama impresivnog izgleda, već destinacija koja nudi apsolutno uživanje svakome ko je poseti!

Ovaj relativno mlad grad, osnovan 1833. godine, odlikuju velelepni oblakoderi koji su delo najboljih svetskih arhitekata. Podseća na Njujork usred pustinje i pruža raznovrsne sadržaje kako za ljubitelje modernog životnog stila, tako i za one koji prednost daju klasičnoj tradiciji arapskog naroda.

Osim u impresivnom pogledu sa visokih zgrada, u Dubaiju ćete uživaćeti u plesu, hrani, muzici, pustinjskom safariju i načinu života orijenta. Bez obzira na neveliku populaciju domicilnog stanovništva, čitav emirat (jedan od sedam koji formira Ujedinjene Arapske Emirate) osim životom na visokoj nozi (zahvaljujući nafti) odiše tom starom i prelepom kulturom gde ćete se susresti s poezijom, umetnošću, notama...

Sabai Travel svim avanturistima predstavlja putovanje u Tajland & Dubai. Aranžman obuhvata uživanje u hotelu sa 3 ili 4 zvezdice u Dubaiju, a potom se putovanje nastavlja na Tajland i Krabi – mesto gde ćete potpuno slobodni, spokojni i ispunjeni preći 1.237 koraka ka božanskim prostranstvima do vrha budističkog hrama, deliti izvrsni kokos sa majmunima, probati najbolji pad thai i kupati se pod noćnom mesečinom i kao kristal jasnim zvezdama.

Detaljan program putovanja možete pogledati OVDE.

Informacije i rezervacije na tel: 064/302-77-77 ili e-mail: info@sabaitravel.rs

Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...