Ryanair: Svi letovi iz Niša za 10 evra

13. April 2017
Ryanair: Svi letovi iz Niša za 10 evra

Irska avio-kompanija Ryanair prevezla je 50.000 putnika s niškog aerodroma od septembra, kada je uveden prvi let te kompanije do Niša.

Zamenica direktora marketinga Dimitra Apatsidou navela je da Ryanair ima četiri leta do aerodroma "Konstantin Veliki" i dodala da se u sledećih nekoliko nedelja mogu očekivati dobre vesti o novim linijama.

- Na četiri linije od Niša do Berlina, Bratislave, Diseldorfa i Milana planiramo da ove godine prevezemo 120.000 putnika - istakla je Dimitra Apatsidou na konferenciji za novinare na niškom aerodromu.

Prema njenim rečima, statistički podaci Ryanair-a pokazuju da su od ukupnog broja prevezenih putnika avionima te kompanije 51 odsto građani Srbije, dok su ostali strani državljani.

- Među putnicima je najviše ljudi koji žive u dijaspori, oni predstavljaju 47 odsto svih onih koji su leteli do Niša ili iz Niša - izjavila je Dimitra Apatsidou.

Ona je rekla da je Ryanair povodom 50.000 prevezenih putnika s niškog aerodroma pokrenuo akciju prodaje karata po ceni od 9,9 evra na bilo kojoj od pomenutih linija iz Niša.

- Akcija će trajati do ponedeljka 17. aprila u ponoć, a karte mogu da se rezervišu na internet-portalu Ryanair-a - kazala je Dimitra Apatsidou.

Ona je rekla da je Ryanair za prethodne tri godine zabeležio rast broja putnika sa 79 miliona na 120 miliona, a istovremeno je prosečna cena karte snižena sa 46 na 39 evra.

Izvor: Beta

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...