Ryanair obnovio letove od Niša do Berlina

03. August 2020
Berlin, foto: pixabay
Berlin, foto: pixabay

Najveći evropski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair obnovio je letove od Niša do Berlina, posle četiri meseca pauze zbog pandemije kovida 19, saopštilo je sinoć preduzeće Aerodromi Srbije.

U saopštenju se dodaje da Ryanair očekuje da će liniju iz Srbije do Malte obnoviti sredinom avgusta, kada vlada u La Valeti ukine restrikcije za putovanja.

- Let iz Niša za Berlin predstavlja prvu liniju Ryanair-a za letnju sezonu 2020. godine iz Srbije - navodi predstavnica te avio-kompanije Olga Pavlonka.

U saopštenju se apeluje na putnike da poštuju preporučene mere prevencije i da se detaljno informišu pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Nemačku.

Direktor sektora aerodroma Konstantin Veliki Dušan Knežević rekao je da se to preduzeće raduje povratku Ryanai-a u Niš, jer to povećava broj destinacija prema kojima se putuje iz Niša.

- Pored leta za Berlin, očekujemo da će se destinacije na kojima je Ryanair leteo iz Niša pre pandemije postepeno obnavljati, kao i da će se uvesti nove - naveo je Knežević.

U cilju proslave obnavljanja leta iz Niša, Ryanair je pokrenuo prodaju sedišta sa povoljnijim cenama u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koja moraju biti rezervisana do srede, 5. avgusta, na zvaničnoj veb-stranici avio-kompanije.

Izvor: Beta / eKapija

Comments (0)

Connected news

Tourism
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. July 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Tourism
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. July 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Tourism
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. July 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Tourism
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. July 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...