Pokrenuta platforma "Zlatibor live"

08. May 2023
Foto: Turisticki Svet
Foto: Turisticki Svet

Turistička organizacija Zlatibor pokrenula je novu digitalnu platformu “Zlatibor live”. Ova aplikacija olakšaće turistima boravak na Zlatiboru, tako što će im pružiti mogućnost da na jednostavan način saznaju informacije o svim dnevnim dešavanjima koja su aktuelna na destinaciji.

Kucanjem na internet pretraživaču zlatibor.live dobija se pristup početnoj stranici i meniju na kome u prva dva odeljka posetioci mogu pronaći informacije o događajima u samom centru turističkog mesta ili njegovoj neposrednoj okolini, dok se na trećem odeljku mogu informisati o servisnim informacijama. Svaki događaj sadržaće detaljan opis sa mestom i vremenom početka, dok se u servisnim informacijama nalaze radna vremena i cene ulaznica svih turističkih lokaliteta i atrakcija na Zlatiboru i okolini.

Na "Zlatibor live"-u moći će da se pronađu svi događaji koji su turistički atraktivni uključujući bioskopske projekcije, pozorišne predstave, književne večeri, sportske utakmice, nastupe muzičkih bendova, koncerte... Sve informacije ažuriraće se na dnevnom nivou pa će ova platforma olakšati svima da u velikoj ponudi dešavanja na “zlatnoj planini” pronađu sve potrebne informacije na jednom mestu.

U narednim danima svi hotelski objekti će od Turističke organizacije Zlatibor dobiti specijalizovane kartice na kojima će se nalaziti QR kod, čijim očitavanjem će gosti dobiti direktan pristup "Zlatibor live"-u. Ove kartice dobijaće se uz ključ sobe a u narednom periodu će ovaj kod biti postavljen na još nekim vidnim mestima (hotelskim recepcijama, restoranima, turističkim lokalitetima...) kako bi posetioci saznali za ovu platformu.

Turistička organizacija Zlatibor i ovim putem poziva sve organizatore događaja na teritoriji opštine Čajetina koji su zainteresovani da se njihov događaj nađe na ovoj platformi opis događaja uz sliku pošalju na mejl zlatiborlive@zlatibor.org.rs.

U godini jubileja 130 godina turizma, Turistička organizacija nastoji da postavi nove standarde u promociji svoje turističke ponude, pa je ovaj digitalni alat samo jedna u nizu usluga koje su ove godine pokrenute. Da podsetimo, ove godine sa emitovanjem je krenuo Radio Turističke organizacije, platforma Visit Serbia- 4 bisera Zlatibora a uskoro će biti dostupna i nova aplikacija preko koje će zainteresovani moći da pročitaju najnovije vesti sa Zlatibora.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Uskoro počinju uskršnji vašari u Beču
04. March 2024
Tradicionalni bečki uskršnji sajmovi ove godine otvaraju svoje kapije već od sredine...
Tourism
Holanđani ne smanjuju broj letova za Beograd
28. February 2024
Holandska nacionalna avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines neće smanjivati broj nedeljnih...
Tourism
Zašto ove godine vredi posetiti Španiju?
26. February 2024
Španiju je u 2023. posetilo 48.000 Srba. Zahvaljujući letovima Er Srbije za Madrid,...
Tourism
Digitalni nomadi zadovoljni Zlatiborom
22. February 2024
Trendovi savremenog poslovanja u svetu postali su deo ekonomske klime Zlatiborskog okruga,...