Pokrenuta platforma "Zlatibor live"

08. May 2023
Foto: Turisticki Svet
Foto: Turisticki Svet

Turistička organizacija Zlatibor pokrenula je novu digitalnu platformu “Zlatibor live”. Ova aplikacija olakšaće turistima boravak na Zlatiboru, tako što će im pružiti mogućnost da na jednostavan način saznaju informacije o svim dnevnim dešavanjima koja su aktuelna na destinaciji.

Kucanjem na internet pretraživaču zlatibor.live dobija se pristup početnoj stranici i meniju na kome u prva dva odeljka posetioci mogu pronaći informacije o događajima u samom centru turističkog mesta ili njegovoj neposrednoj okolini, dok se na trećem odeljku mogu informisati o servisnim informacijama. Svaki događaj sadržaće detaljan opis sa mestom i vremenom početka, dok se u servisnim informacijama nalaze radna vremena i cene ulaznica svih turističkih lokaliteta i atrakcija na Zlatiboru i okolini.

Na "Zlatibor live"-u moći će da se pronađu svi događaji koji su turistički atraktivni uključujući bioskopske projekcije, pozorišne predstave, književne večeri, sportske utakmice, nastupe muzičkih bendova, koncerte... Sve informacije ažuriraće se na dnevnom nivou pa će ova platforma olakšati svima da u velikoj ponudi dešavanja na “zlatnoj planini” pronađu sve potrebne informacije na jednom mestu.

U narednim danima svi hotelski objekti će od Turističke organizacije Zlatibor dobiti specijalizovane kartice na kojima će se nalaziti QR kod, čijim očitavanjem će gosti dobiti direktan pristup "Zlatibor live"-u. Ove kartice dobijaće se uz ključ sobe a u narednom periodu će ovaj kod biti postavljen na još nekim vidnim mestima (hotelskim recepcijama, restoranima, turističkim lokalitetima...) kako bi posetioci saznali za ovu platformu.

Turistička organizacija Zlatibor i ovim putem poziva sve organizatore događaja na teritoriji opštine Čajetina koji su zainteresovani da se njihov događaj nađe na ovoj platformi opis događaja uz sliku pošalju na mejl zlatiborlive@zlatibor.org.rs.

U godini jubileja 130 godina turizma, Turistička organizacija nastoji da postavi nove standarde u promociji svoje turističke ponude, pa je ovaj digitalni alat samo jedna u nizu usluga koje su ove godine pokrenute. Da podsetimo, ove godine sa emitovanjem je krenuo Radio Turističke organizacije, platforma Visit Serbia- 4 bisera Zlatibora a uskoro će biti dostupna i nova aplikacija preko koje će zainteresovani moći da pročitaju najnovije vesti sa Zlatibora.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Gradsko kupalište u Kovinu dobija novi izgled
02. June 2023
Omiljeno kupalište Kovinaca trebalo bi da se razvije u moderan turistički i sportski...
Tourism
TOS organizovao dolazak predstavnika medija iz Nemačke i Austrije
02. June 2023
U organizaciji Turističke organizacije Srbije, u periodu od 31. maja do 04. juna, u okviru...
Tourism
Air Serbia uspostavila sezonsku liniju do Krita
01. June 2023
Air Serbia je 31. maja 2023. godine, letom JU750 u 11:55 časova, uspostavila sezonsku liniju...
Tourism
Domaći turisti najčešće birali Zlatibor, a strani Beograd
01. June 2023
Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u periodu januar-april 2023. godine u...