Počinje sezona razgledanja Beograda iz otvorenih autobusa

22. March 2017

U petak, 24. marta, počinje deveta sezona razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa BS Tours, sopštila je Turistička organizacija Beograda.

Takođe, počinje i četvrta sezona kombinovanog razgledanja grada autobusom i brodom, pod nazivom „Beograd vaš domaćin – najbolji način da otkrijete i doživite Beograd sa reka“.

Redovni polasci otvorenog autobusa su svakog dana u 11 i 13h sa Trga Nikole Pašića. Trajanje vožnje je 70 minuta, tokom koje se preko audio vodiča na srpskom, ruskom, engleskom, francuskom, nemačkom, turskom, grčkom i italijanskom jeziku može čuti priča o najpoznatijim turističkim atrakcijama i lokacijama u našem gradu.

Karte po ceni od 600 dinara za odrasle i 400 dinara za decu mogu se kupiti u info centru TOB u Knez Mihailovoj 5, u poslovnici BS Tours (Savski trg 1-a), kao i u autobusu pre samog razgledanja.

Beograd sa reka

Tura „Beograd vaš domaćin – najbolji način da otkrijete i doživite Beograd sa reka“ je kombinovan program razgledanja grada otvorenim autobusom i brodom, koji će se realizovati svakog petka i subote u ovoj turističkoj sezoni.

Polasci su sa Trga Nikole Pašića u 17h, a razgledanje obuhvata vožnju otvorenim turističkim autobusom po standardnoj trasi, a zatim plovidbu turističkim brodom Stevanske livade, usidrenog kod splava Gabijano.

U pratnji turističkog vodiča, na srpskom i engleskom jeziku, posetioci mogu da uživaju u plovidbi od sat i po duž 20 kilometara obale Dunava i Save.

Karte po ceni od 1.200 dinara za odrasle i 600 dinara za decu do 12 godina mogu da se kupe u info centru TOB u Knez Mihailovoj 5 (tel. 011/2635-622) i poslovnici BS Tours, Savski trg 1-a (tel. 011/7614-693, 011/6688-448).

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Tourism
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Tourism
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....