Počasna nagrada za TOB na Sajmu u Turskoj

20. April 2023
Image by sulox32 from Pixabay
Image by sulox32 from Pixabay

Turistička organizacija Beograda dobila je počasnu nagradu za jubilarni 10. nastup i zapaženo učešće na 26. Istočno-mediteranskom sajmu turizma – EMITT 2023, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Direktor TOB-a Miodrag Popović rekao je da je nagrada je kruna dosadašnje izuzetno uspešne saradnje koja traje deset godina.

– Činjenica da je EMITT jedan od pet najznačajnijih sajmova turizma u svetu čini ovo priznanje još značajniji – rekao je Popović

Turistička organizacija Beograda je na ovogodišnjem EMITTu pod svojim okriljem okupila brojne izlagače iz cele zemlje i od 12. do 15. aprila promovisala turističku ponudu Beograda i Srbije. Uz veliki broj održanih sastanaka, dogovorena je saradnja sa brojnim partnerima iz Turske i drugih zemalja, a postignuta je značajna pažnja internacionalnih medija poput CNN Turkey, Beyaz TV i drugih.

Turistička organizacija Beograda je i ranijih godina bila nagrađena priznanjima za najprofesionalniji štand i najposlovniji nastup na ovom sajmu.

– Ovo je podstrek da naš nastup na sajmu u Turskoj posmatramo kao prvih deset godina, koje su do sada urodile izvanrednim rezultatima – dodao je Popović.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Digitalni nomadi zadovoljni Zlatiborom
22. February 2024
Trendovi savremenog poslovanja u svetu postali su deo ekonomske klime Zlatiborskog okruga,...
Tourism
Projekat
22. February 2024
Projekat „Prethistoric MetaHuman“ - digitalno oživljen čovek koji je pre 10.000...
Tourism
Turistički vaučeri ubuduće onlajn
21. February 2024
Ministar turizma i omladine Husein Memić i ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo...
Tourism
20. February 2024
Osmišljen kao digitalni ekosistem, “Sombor City Card” predstavlja integralni...