Olakšan tranzit za putnike iz Srbije na pariskom aerodromu

21. November 2017
Olakšan tranzit za putnike iz Srbije na pariskom aerodromu

Zahvaljujući unapređenjima tranzitne zone, putnicima koji pauzu između letova provode na aerodromu u Parizu, olakšano je povezivanje na više od 1.000 letova dnevno.

Francuski avio-prevoznik „Er Frans” (Air France) i pariski aerodrom „Šarl de Gol” uveli su novine u poslovanju i omogućili jednostavnija, udobnija i brža presedanja za putnike iz Srbije. Zahvaljujući unapređenju specijalizovane tranzitne zone, takozvanog haba, putnicima koji pauzu između letova provode na aerodromu u Parizu olakšano je dnevno povezivanje na više od 1.000 letova, saopštili su predstavnici „Er Fransa”.

Putnicima sa aerodroma „Nikola Tesla” ova tranzitna zona dostupna je uz pomoć redovnih letova na liniji Beograd-Pariz, a pojednostavljene procedure, mogućnost samostalnog štampanja karata, automatsko pakovanje prtljaga i veze koje skraćuju vreme putovanja, samo su neke od poboljšanih „Er Fransovih” usluga.

U tranzitu, preko aerodroma „Šarl de Gol”, „Er Frans” godišnje preveze 40 miliona putnika i više od 100.000 kofera dnevno. Poslednjih godina, hab je prošao kroz proces digitalne transformacije i primenu inovativnih rešenja, za koja je nagrađen na ovogodišnjem „Hab forumu” u Parizu.

Redovni letovi na liniji Beograd-Pariz svakodnevno su dostupni putnicima sa aerodroma „Nikola Tesla”, a preko „Er Fransa” sa aerodroma „Šarl de Gol” moguće je dalje otputovati do više od 110 destinacija širom sveta.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...