Novosadski dani piva 4. i 5. novembra - Nastupaju Neno Belan, Psihomodo pop, Divlje Jagode i Atomsko sklonište

05. October 2022
Photo by Patrick Fore on Unsplash
Photo by Patrick Fore on Unsplash

Novosadski dani piva je nova manifestacija koja će biti održana na Novosadskom sajmu 4. i 5. novembra u Hali “Master“, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Grada Novog Sada, kompanije Ninamedia kao glavnog organizatora i Novosadskog sajma kao suorganizatora događaja.

- Gastronomija i piće jesu nešto što privlači turiste u Novi Sad. Koliko sam čuo od organizatora većim delom će izlagači biti kraft pivare, što jeste značajno i za privredu Grada - istakao je član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević. On je naglasio da je sve više turista u Novom Sadu, i da podaci od pre dva dana pokazuju da je poseta za prvih osam meseci bila oko 356.000 noćenja u Novom Sadu, što je za oko 30 procenata više u odnosu na 2019. godinu.

- Dugo traje priča o realizaciji ovog događaja i svi smo nekako uzbuđeni u Ninamediji i gotovo smo sigurni da će ova manifestacija biti u kalendaru za mnoge godine koje dolaze - rekao je u ime organizatora događaja, Nikola Bulatović.

U dva dana muzičkog i zabavnog programa za ljubitelje rok muzike, nije zaboravljena ni društvena odgovornost manifestacije pa će tako u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja na njihovom simulatoru “pijane vožnje” svi zainteresovani moći da uvide opasnost vožnje u alkoholisanom stanju. Najavljen je dolazak “malih“ i “velikih“ pivara iz Srbije i regiona.

Organizatori su najavili nastup Nena Belana i njegove grupe Fiumens, 4. novembra kada će nastupiti i grupa Psihomodo pop, dok će dan kasnije, koncert održati legende YU rock scene – Divlje Jagode i Atomsko sklonište.

Radno vreme manifestacije će biti od 18 časova, a ulaznice se mogu naći u pretprodaji na biletarnicama Gigstixa, po ceni od 500 dinara za jednodnevnu, dok će dvodnevna karta stajati 800 dinara.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...
Tourism
Veliko interesovanje bugarske privrede za Beograd i Srbiju
14. March 2024
Na 40. jubilarnom sajmu turizma u Sofiji, najvećoj turističkoj manifestaciji u Bugarskoj,...