Nova usluga Wizz Air - čuvanje najpovoljnije tarife

17. August 2017
Nova usluga Wizz Air - čuvanje najpovoljnije tarife

Poznata niskotarifna aviokompanija Wizz Air uvela je novu uslugu za svoje putnike - Fare Lock. Ona će omogućiti putnicima da sačuvaju najpovoljniju cenu za izabrani let zajedno sa svim što ona obuhvata i to na period od 48 sati, uz doplatu od 3 evra po letu za svakog putnika ponaosob.

- Nova usluga je sjajna alatka koja eliminiše stres tokom procesa rezervacija i daje putnicima rok od 48 sati da obave svoju kupovinu - istakao je Džordž Mihalopulos, komercijalni direktor Wizz Air-a. 

Fare Lock usluga je dostupna za rezervacije napravljene najmanje 7 dana pre planiranog leta, ili pre prvog leta u slučaju da se radi o povratnom putovanju.  

Ova opcija je dostupna preko sajta wizzair.com i može se primeniti na sve rezervacije za putovanja u jednom smeru, kao i za povratna putovanja i to za više putnika.

Izabrani letovi, imena i broj putnika ne mogu se menjati u slučaju da se sačuva izabrana tarifa i uslovi, i plati nadoknada za Fare Lock uslugu, navodi se u saopštenju ove avio-kompanije.

Kako bi zavšili svoju rezervaciju po osiguranoj ceni uz pomoć Fare Lock usluge, Wizz-ovi putnici treba da uplate pun iznos tarife kreditnom karticom ili kreditom sa svog MyWIZZ naloga u roku od 48 sati preko My Bookings stranice.

Ako se rezervacija ne zatvori u roku od 48 sati od aktivacije Fare Lock usluge, sačuvana tarifa će automatski prestati da važi.

Prednosti Fare Lock usluge

Štedljivi putnici Wizz-a mogu sada jednostavno da osiguraju najnižu cenu za letove dok u potpunosti ne isplaniraju svoj odmor. Rezervisana mesta uz sačuvanu Fare Lock cenu ne mogu biti prodata drugome i cena ne može biti promenjena u periodu od 48 sati. Fare Lock ima fiksnu cenu bez obzira na let i period iz izabranog paketa.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...