Nagradni foto konkurs "Oseti duh Novog Sada"

09. May 2022
Image by Miroslav M. from Pixabay
Image by Miroslav M. from Pixabay

Turistička organizacija Grada Novog Sada i ove godine pruža mogućnost da kroz fotografiju prenesete emocije koje u vama izaziva Novi Sad i njegova okolina. Tokom drugog po redu nagradnog foto konkursa pod nazivom ,,Oseti duh Novog Sada“ koji TONS organizuje u periodu od 10. maja do 10. avgusta, sponzori će nagraditi najlepše prolećne i letnje fotografije.

Ukoliko volite duge šetnje sunčanim kejom, razgledanje slikovitih pejzaža i uvek živahnu i prijatnu atmosferu Novog Sada, učestvujte u TONS-ovom nagradnom foto konkursu. 

Veliki doprinos foto konkursu dali su sponzori, koji su ove godine pripremili veoma zanimljive nagrade. Zlatni sponzor je ,,dr Techno“ koji će vlasnika najlepše fotografije nagraditi ,,Samsung“ telefonom. Seosko domaćinstvo Miljević je srebrni sponzor koji će pokloniti lagani odmor na njihovom imanju uz večeru i degustaciju, noćenje i doručak za dvoje, dok je hotel Fruške terme za treće mesto pripremio relaksirajući ,,spa day“ za dvoje.

Brojni su saradnici koji su pripremili za vredne nagrade, među kojima su: dva noćenja sa doručkom za dvoje u Butik Hotelu ,,Arta“, noćenje za dvoje u hotelu Putnik, vaučeri u vrednosti od 5000,00 dinara za kupovinu u ,,Manual Co.“ i ,,Zaga Clothing“, ručak ili večera za dvoje u kafe-restoranu Veliki, večera za dvoje u restoranu ,,Garden“, degustacija vina u vinskom podrumu Šukac, ukusni kolači u poslastičarnici Vremeplov, neka od sjajnih knjiga iz knjižare ,,Bulevar Books“, dve karte za neku od zanimljivih predstava i baleta u Srpskom narodnom pozorištu, kao i dve karte za film po izboru u bioskopu ,,Arena Cineplex“. 

Fotografije za konkurs šaljite na fotokonkurs.tons@gmail.com

Detaljne informacije i propozicije možete naći OVDE.

Napomena: U ovogodišnjem foto konkursu, učesnici mogu poslati fotografije koje su nastale u periodu proleća i leta, a koje ne mogu biti starije od 12 meseci. 

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...