Muzičko-gastronomski spektakl 16. juna na pijaci "Zemun"

15. June 2017
Muzičko-gastronomski spektakl 16. juna na pijaci 'Zemun'

Muzičko-gastronomski festival „Beogradski Noćni Market“, pod sloganom „Svi za Dunav“, po prvi put biće održan 16. juna, od 18 do 24 sata, na pijaci „Zemun “, koju je „BBC Travel“ uvrstio u turističku ponudu glavnog grada.

Biće to još jedna prilika za novo druženje, dobru zabavu i kupovinu. Više od sto izlagača predstaviće se iz različitih oblasti, a posetioci će imati priliku da kupe proizvode „šampiona pijaca“, mladih dizajnera, afirmisanih i neafirmisanih umetnika.

U saradnji sa Dunavskim centrom za kompetenciju na jednom od štandova, kroz propagandne materijale, predstaviće se ukupna turistička ponuda na Dunavu. Ova međunarodna organizacija sa sedištem u Beogradu okuplja turističke aktere iz svih deset dunavskih zemalja, u cilju uspostavljanja održive i kompetitivne destinacije Dunava.

Svi posetioci manifestacije, pored dobre kupovine i ukusnih specijaliteta koje će te večeri pripremati vrhunski kuvar Miloš Jovanović, kao i restorani i barovi, moći će da uživaju u taktovima muzičkog benda „Zabeat“ i di-džejeva.

„Beogradski Noćni Market“ iz meseca u mesec okuplja sve veći broj posetilaca svih generacija, a potvrda za to je više od 100.000 zadovoljnih sugrađana i turista koji su prošli kroz kapije beogradskih pijaca.

Dobro raspoloženje, pozitivna energija i osmeh na licu, biće ulaznica za ovu jedinstvenu manifestaciju pod otvorenim nebom.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...