Manifestacija „Dani Vojvodine u Temišvaru“ 17. maja 2017

10. May 2017
Foto: Aleksandar Milutinović
Foto: Aleksandar Milutinović

Turistička organizacija Vojvodine organizuje manifestaciju "Dani Vojvodine u Temišvaru" u sredu 17. maja u 14h po lokalnom vremenu, na glavnom trgu ovog rumunskog grada, ispred restorana "Lloyd", gde će biti predstavljena Turistička ponuda Autonomne pokrajine Vojvodine. Cilj ovog događaja je predstavljanje turističkih potencijala Vojvodine novinarima, privrednicima i stanovništvu Temišvara s ciljem dovođenja većeg broja rumunskih turista u Vojvodinu.

Na manifestaciji će, pored Turističke organizacije Vojvodine, učestvovati turističke organizacije gradova Vršca i Sremske Mitrovice zajedno sa još desetak turističkih organizacija opština iz Vojvodine, kao i predstavnici Privredne komore Vojvodine, vinari i pružaoci usluga iz oblasti turizma iz Vojvodine.

Posle konferencije za medije, pod pokroviteljstvom Generalnog konzulata Srbije u Temišvaru, u PK Županije Timiš održaće se Poslovni susreti privrednika dve regije. Cilj ovog događaja je udruživanje privrednih subjekata Rumunije i Vojvodine i predstavljanje privrednih i turističkih potencijala Vojvodine upravi, privredi i stanovništvu Temišvara. Poslovni susreti privrednika  Vojvodine i Temišvara omogućiće uspostavljanje poslovne saradnje, kao i pronalaženja novih tržišta za njihove proizvode.

U okviru manifestacije, takođe u sredu 17. maja 2017. godine, u restoranu „Lloyd“ u Temišvaru organizovaće se Dani vojvođanskih vina sa početkom u 19h po lokalnom vremenu.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Tourism
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Tourism
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....