Magelan proglašen najboljom receptivnom agencijom u Srbiji

26. April 2018
Magelan proglašen najboljom receptivnom agencijom u Srbiji

Turističkoj agenciji Magelan Travel iz Novog Sada uručeno je priznanje za najbolju receptivnu agenciju na izboru 99 najboljih, koji je u Beogradu 25. aprila 2018. godine organizovala produkcija i TV emisija "Srbija koju volim" zajedno sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, TO Srbije, TO Vojvodine, TO Beograda, Visokom turističkom školom strukovnih studija iz Beograda, PMF Univerziteta u Novom Sadu - Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Fakultetom za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje, Poslovnim udruženjem hotelsko ugostiteljske privrede Srbije (HORES) i Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija (YUTA).

- U prošloj godini, Magelan je realizovao polaske za 87 inostranih grupa i 120 redovnih i privatnih tura na kojima su bili i domaći i strani turisti. Sa ovim brojem polazaka, agencija smo sa najviše realizovanih tura po Srbiji. Takođe smo i agencija sa najviše realizovanih polazaka za redovne ture - ističu iz ove novosadske turističke agencije.

Kako tvrde, za njihov uspeh zaslužne su i moderne tehnologije, uključujući platformu za online rezervisanje izleta www.SerbianAdventures.com koja je na raspolaganju i svim drugim receptivnim agencijama sa kojima Magelan deli svoja znanja i iskustva.

- Cilj nam je da se na ovom sajtu nađu ponude svih turističkih destinacija i gradova u Srbiji, kao i da se preko njega ostvari što veći broj rezervacija. Upravo usavršavajući ovaj sistem i primenjujući najnovije trendove u promociji i oglašavanju, Magelan je i postigao ovo značajne rezultate - kazuju iz ove agencije, te otkrivaju novitete:

- Ove godine nastavljamo sa još nekoliko novih tura, sa posebnim akcentom na polaske iz Novog Sada, a od maja i jednim novim vozilom u našem voznom parku (Opel Vivara sa 8 sedišta, pored postojećih vozila od 5, 7, 15, 20 i 30 sedišta). Tu je i nova poslovnica u Novom Sadu, Nikole Pašića 16, u kojoj ćemo pored prodaje aranžmana imati i malu suvenirnicu.

Da podsetimo, agencija Magelan je i jesenas dobila dva priznanja: Nagrada Novosadskog sajma za doprinos razvoju receptivnog turizma i platinasto priznanje u okviru projekta "Ocena kvaliteta tursitičke ponude Grada Beograda", koju su zajednički organizovali i sproveli Sekretarijat za privredu Grada Beograda, Privredna komora Beograda, Turistička organizacija Beograda, YUTA, HORES i Univerzitet Singidunum.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. July 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Tourism
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. July 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Tourism
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. July 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Tourism
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. July 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...