Magelan proglašen najboljom receptivnom agencijom u Srbiji

26. April 2018
Magelan proglašen najboljom receptivnom agencijom u Srbiji

Turističkoj agenciji Magelan Travel iz Novog Sada uručeno je priznanje za najbolju receptivnu agenciju na izboru 99 najboljih, koji je u Beogradu 25. aprila 2018. godine organizovala produkcija i TV emisija "Srbija koju volim" zajedno sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, TO Srbije, TO Vojvodine, TO Beograda, Visokom turističkom školom strukovnih studija iz Beograda, PMF Univerziteta u Novom Sadu - Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Fakultetom za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje, Poslovnim udruženjem hotelsko ugostiteljske privrede Srbije (HORES) i Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija (YUTA).

- U prošloj godini, Magelan je realizovao polaske za 87 inostranih grupa i 120 redovnih i privatnih tura na kojima su bili i domaći i strani turisti. Sa ovim brojem polazaka, agencija smo sa najviše realizovanih tura po Srbiji. Takođe smo i agencija sa najviše realizovanih polazaka za redovne ture - ističu iz ove novosadske turističke agencije.

Kako tvrde, za njihov uspeh zaslužne su i moderne tehnologije, uključujući platformu za online rezervisanje izleta www.SerbianAdventures.com koja je na raspolaganju i svim drugim receptivnim agencijama sa kojima Magelan deli svoja znanja i iskustva.

- Cilj nam je da se na ovom sajtu nađu ponude svih turističkih destinacija i gradova u Srbiji, kao i da se preko njega ostvari što veći broj rezervacija. Upravo usavršavajući ovaj sistem i primenjujući najnovije trendove u promociji i oglašavanju, Magelan je i postigao ovo značajne rezultate - kazuju iz ove agencije, te otkrivaju novitete:

- Ove godine nastavljamo sa još nekoliko novih tura, sa posebnim akcentom na polaske iz Novog Sada, a od maja i jednim novim vozilom u našem voznom parku (Opel Vivara sa 8 sedišta, pored postojećih vozila od 5, 7, 15, 20 i 30 sedišta). Tu je i nova poslovnica u Novom Sadu, Nikole Pašića 16, u kojoj ćemo pored prodaje aranžmana imati i malu suvenirnicu.

Da podsetimo, agencija Magelan je i jesenas dobila dva priznanja: Nagrada Novosadskog sajma za doprinos razvoju receptivnog turizma i platinasto priznanje u okviru projekta "Ocena kvaliteta tursitičke ponude Grada Beograda", koju su zajednički organizovali i sproveli Sekretarijat za privredu Grada Beograda, Privredna komora Beograda, Turistička organizacija Beograda, YUTA, HORES i Univerzitet Singidunum.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...