Lovefest nominovan za najbolji festival regiona i Evrope

06. November 2017
Lovefest nominovan za najbolji festival regiona i Evrope

Vrnjački Lovefest je nominovan za “Najbolji evropski festival srednje veličine”, prestižnu nagradu koju dodeljuje najuticajnije evropsko nagradno takmičenje European Festival Awards (EFA), kao i za nagradu “Ambasador”, čiji je osnivač hrvatski portal klubskascena.hr.

Ponovo u trci za najbolji festival u Evropi

U okviru kategorije Best Medium Sized Festival, zajedno sa Lovefestom našlo se čak 60 muzičkih događaja iz više od 20 zemalja, među kojima su hrvatski In Music festival, nemački Melt, kao i holandski festival Best Kept Secret.

Publika odlučuje ko ide u finale

Osim za glasove stručnog žirija, koji ove godine čine istaknuti pojedinci iz muzičke industrije, kao i ranije, glasanje je otvoreno za javnost. Fanovi muzičkih festivala mogu da biraju svoje favorite i tako odrede 10 finalista, a svi koji budu glasali ulaze u trku za osvajanje VIP karata za pobednički festival. Svi oni kojima je festival ljubavi i ove godine bio najbolji provod tokom leta za Lovefest mogu glasati OVDE.  

Glasanje traje do 13. novembra, a lista 10 najboljih festivala koji su se plasirali u finale biće objavljena nedelju dana kasnije. Pobednici svake od kategorija biće proglašeni na svečanoj ceremoniji dodele nagrada u Groningemu, na holandskom Eurosonic Noorderslag festivalu koji će biti održan 17. januara 2018. godine.

Lovefest među 5 veličanstvenih u regionu

Hrvatski portal klubskascena.hr, pokrenuo je novu nagradu pod nazivom “Ambasador”, sa ciljem da izdvoji ono najbolje što festivalska industrija ima da ponudi u regionu. Tako se Lovefest našao u konkurenciji pet festivala iz bivših republika Jugoslavije. Za glasanje je ostalo samo još dva dana, a svi koji žele da podrže festival ljubavi mogu glasati OVDE.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...