Lošinjski kamp dobitnik nagrade najvećeg nemačkog udruženja za promociju kamping turizma

27. February 2018
Lošinjski kamp dobitnik nagrade najvećeg nemačkog udruženja za promociju kamping turizma

Kampu Čikat iz portfelja firme Jadranka kampovi sa ostrva Lošinj prvi put je dodeljena prestižna nagrada DCC Europapreis 2018 Kamping kluba DCC (Deutcher Camping Club). Nagradu DCC Europapreis dodeljuje najveće udruženje u Nemačkoj za promociju kamping turizma od 1996. a svečano su je uručili Stefan Thurn, predsednik nemačkog automobilskog kluba ADAC-a, Alvaro Joao Pereira - predsednik Međunarodnog udruženja kampista (FICC) i Thomas Kufen - gradonačelnik Esena, u sklopu sajma Reise & Camping u nemačkom Esenu.

Uz kamp Čikat, nagradu je dobilo još pet kampova iz Nemačke, Austrije i Španije, a pristiglo priznanje za kamp Čikat posebno je i zbog toga što je time postao jedan od svega šest kampova iz Hrvatske kojima je dodeljena ova nagrada.

Uz luksuznu ponudu kampa, koja je upotpunjena novim superior parcelama i elegantnim mobilnim kućicama, te sveobuhvatan zabavni program, kamp Čikat nagrađen je i zbog kvalitetnog upravljanja, otvorenosti inovacijama i pravovremenom prepoznavanju želja gostiju, navode iz Kamping kluba DCC.

Za oduševljenje gostiju najveću zaslugu imaju upravo zaposleni u kampu, koji gostima nastoje da osiguraju „savršeno mesto za odmor u kojem se cela porodica oseća ugodno“. U Jadranka kampovima ne kriju zadovoljstvo novim priznanjem.

- Nagrada Kamping kluba DCC potvrda je da se u poslovanju dugom 70 godina krećemo u pravom smeru. Taj smer prepoznala je struka, ali i naši gosti, koji nam daju vetar u leđa za nastavak ulaganja i unapređenje svoje ponude i usluga, kako bismo ostvarili još značajniji napredak u kamping turizmu u Hrvatskoj - rekao je Dean Jakovljević, direktor Jadranka kampova.

Kamp Čikat deo je firme Jadranka kampovi u okviru Grupe Jadranka, koja na ostrvima Lošinj i Cres uspešno posluje već 70 godina. Kamp se prostire na 30-ak hektara u istoimenoj uvali okruženoj gustom borovom šumom, te je idealan za porodični odmor i uživanje. Uz to, kamp Čikat nosi titulu „prijatelja dece“ koja svoj zabavni odmor mogu provesti u family fun parku Pepé, dok su za nešto starije u ponudi brojni sportski i zabavni sadržaji u prostranom Aquaparku, prvom takvom na hrvatskim ostrvima. Osim kampom Čikat, firme Jadranka kampovi i Kamp Slatina upravljaju sa još tri kampa – Bijar, Baldarin i Slatina, čiji ukupni smeštajni kapaciteti mogu primiti 9.300 gostiju.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...