Izbor za Miss turizma Srbije i Kine

17. October 2017
Izbor za Miss turizma Srbije i Kine

Srbija će biti prva i glavna stanica održavanja manifestacije "Miss World Travel", u okviru koje će se 19. oktobra u Sava centru u Beogradu održati poseban događaj – Izbor za Miss turizma Kine i Srbije.

Organizatori ove manifestacije su Komitet Kine za međunarodni izbor Miss turizma i Srpska Vlada. Predsednik Srbije, Predsednik saveta za saradnju sa Kinom, Ministar turizma i drugi predstavnici vlasti su pozvani da svojim prisustvom uveličaju ovaj svečani događaj, kao i mnogobrojni predstavnici kineskih i srpskih kompanija.

Manifestaciju će pratiti prigodan program koji će predstaviti bogatu tradiciju i kulturu Kine, a najuzbudljiviji trenutak biće Izbor za Miss turizma Srbije i Kine. Naime, žiri i organizacioni odbor zajedno će odabrati 6 kandidatkinja - po dve Miss, dve Prve i dve Druge pratilje, dok će ostalih 14 najbolje plasiranih kandidatkinja biti ambasadori lepote kinesko-srpskog izbora za Miss turizma.

Kako je ranije najavljivano, očekuje se dolazak 100 takmičarki iz Kine, kao i brojnih kineskih privrednika, predstavnika medija i turoperatora.

Organizatori navode da je cilj ove manifestacije potvrda prijateljstva između Kine i Srbije, koje je dugoročno i neraskidivo.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...