HOT NEWS: Skål International – vodeća svetska organizacija u turizmu za 2020.

11. February 2021
Izvor: Skål International
Izvor: Skål International

U takmičenju za najuspešnije u svetu u oblasti putovanja i turizma i dodelu priznanja Uzakrota Travel Awards, najveća i najstarija svetska organizacija profesionalaca u turizmu Skål International - proglašena je za vodeću svetsku organizaciju u turizmu za 2020. godinu. U glasanju je učestvovalo 182.475 turističkih poslenika, a od 8 kandidovanih u kategoriji organizacija, Skål International je osvojio najviše glasova.

 
- Kao predsednik ove svetske organizacije zaista sam počašćen što je Skål International izglasan za vodeću svetsku organizaciju u turizmu za 2020. godinu. Zahvalan sam svima koji su glasali za Skål, kao i organizatorima koji su me pozvali da uzmem učešće na panelu „Novi sadržaj turizma: urbane avanture i događaji“ na Uzakrota Online Travel Summit-u u decembru- rekao je, povodom vesti o proglašenju pobednika, Bill Rheaume,  predsednik organizacije Skål International.
 
- U ovim izazovnim vremenima Skål International je posvećen pružanju podrške celokupnom turističkom sektoru, sa specijalnim fokusom na hiljade naših članova – profesionalaca u turizmu u više od 100 zemalja širom sveta. U jednoj od najvećih svetskih kriza ikada, neophodno je pojačati napore, apelovati na kolektivno razumevanje i svest da smo jači ako radimo zajedno. Stoga, ovo  priznanje pripada svima koji to omogućavaju – našim članovima, članovima organizacije Skål International – istakla je Daniela Otero, CEO organizacije Skål International.
 
SKAL International je najveća svetska mreža profesionalaca u turizmu, koja je osnovana 1934. godine s idejom da povezuje, informiše i radi na edukaciji profesionalaca u turizmu širom sveta i tako na najbolji način doprinese globalnoj promociji turizma. Njegovi članovi su vlasnici, menadžeri, rukovodioci različitih sektora… U ovom trenutku Skål International ima 12.652 aktivna člana u 99 zemalja sveta, organizovanih u 335 nacionalnih klubova.
Za više informacija: skal.org

Ljiljana Rebronja
prvi turistički novinar iz Srbije, član organizacije Skål International
 

 

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...