HOT NEWS: KLM, najstarija avio-kompanija na svetu, od 13. maja počinje da leti za Beograd

26. February 2021
Izvor: KLM
Izvor: KLM
Počev od 13. maja 2021, holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines će direktnim letovima povezivati Beograd i Amsterdam. U početku će na ovoj relaciji KLM-ovi avioni leteti tri puta nedeljno, a prema planu avio-kompanije, od 11. juna 2021. avioni će leteti svakodnevno. Na letovima će saobraćati avioni tipa Embraer 190, koji mogu da prime 80 putnika u ekonomskoj i 20 u biznis klasi.
Red letenja po lokalnom vremenu:
– let KL 1905 iz Amsterdama u 9.40; sletanje aviona na Beogradski aerodrom u 12.05;
– let KL 1906 iz Beograda u 12.45; avion sleće u Amsterdam u 15.25.
Napomena: red letenja se može promeniti u zavisnosti od putnih ograničenja. Prema rasporedu, letovi će se obavljati četvrtkom, subotom i nedeljom.
 
Bezbednost putnika i posade, kao i postepena obnova letova nakon prekida izazvanog izbijanjem pandemije virusa COVID-19, predstavljaju prioritetne ciljeve KLM-a. KLM je već uveo niz zaštitnih mera na svojim letovima, kao što su upotreba HEPA filtera, obavezno nošenje maski i prilagođavanje usluga na letu, ali sve dok se ne sprovede masovna vakcinacija, testiranje na prisustvo virusa biće od izuzetne važnosti. U skladu sa odlukom holandske vlade, za putnike koji u Amsterdam putuju iz zona visokog rizika, pored PCR tastova, obavezni su i antigenski testovi. KLM preporučuje putnicima da pre leta provere informacije u vezi sa putovanjem na kompanijskom portalu klm.traveldoc.aero.
 
Fleksibilna politika rezervacija KLM svojim putnicima nudi fleksibilne uslove rezervacije. Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021. rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca. Putnici mogu da promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.
 
Zahvaljujući razgranatoj mreži KLM letova, putnici iz Srbije će moći da lete ne samo do Amsterdama, nego i do brojnih destinacija širom sveta.
 
Top One, PR

 

Comments (0)

Connected news

Tourism
Crna Gora uvodi bedž za vakcinisane turističke i ugostiteljske radnike?
09. April 2021
Bedževi su predlog koji bi trebalo da doprinese stvaranju sigurnog okruženja za goste i...
Tourism
52 Vikenda u Novom Sadu: Ponešto o palatama i kućama u Sremskim Karlovcima
08. April 2021
U širem prostoru oko Trga Branka Radičevića stoje materijalizovani dokazi razvoja...
Tourism
Vladi upućeni protokoli za organizaciju događaja
08. April 2021
Bez prvog plesa i igre uopšte, bez grljenja, ljubljenja i čestitanja, a između muzike i...
Tourism
Strategija za razvoj turizma na Fruškoj gori
08. April 2021
Fond Evropski poslovi inicirao je sastanak sa predstavnicima pokrajinskih sekretarijata za...