Emisija o Srbiji na globalnoj TV5 Monde!

03. July 2018

Na globalnoj TV mreži TV5 Monde – programu za Evropu, biće premijerno emitovana putopisna reportaža o Srbiji u okviru serijala „Embarquement“.           

U sklopu promocije turističke ponude, Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovala je početkom maja 2018. godine studijsku posetu francuske televizijske ekipe TV5 Monde uz podršku i u saradnji sa TO Topola Oplenac, Zadužbinom na Oplencu, TO Novi Sad i JP Beogradska tvrđava. U okviru reportaže biće prikazano kulturno-istorijsko nasleđe naše zemlje, arhitektura i gastronomija, kao i vinski putevi turističkih destinacija.

TV5 Monde je član Evropske radiodifuzne unije i jedna je od tri najveće globalne televizijske mreže. Emisija „Embarquement“, u okviru koje je urađena reportaža o Srbiji, emituje se jednom mesečno i ima veoma visoku gledanost, u proseku 21 milion gledaoca.

Očekuje se emitovanje još dve epizode o Srbiji na ovoj veoma značajnoj televizijskoj mreži  „Clin d’œil sur le Monde - Serbie“ i „Le Danube vu de Belgrade“.

Turistička organizacija Srbije i ove godine nastavila je intenzivne promotivne i marketinške kampanje na globalnim televizijama. Sve ove aktivnosti značajno doprinose povećanju svesti o Srbiji kao veoma privlačnoj turističkoj destinaciji kao i pozitivnom imidžu zemlje - navodi se u saopštenju TOS.   

Comments (0)

Connected news

Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...