Doživite Zimsku fantaziju u Novom Sadu

26. November 2018
Doživite Zimsku fantaziju u Novom Sadu

Turistička organizacija Grada Novog Sada, nakon uspešne letnje kampanje koja je dostigla milion pregleda na društvenim mrežama, nastavlja istim tempom i spremno dočekuje čaroban zimski period.
 
Turistička organizacija Grada Novog Sada započela je kampanju tokom koje ćete moći da pratite šta nas to sve očekuje u Novom Sad tokom ove zime. Ove godine zimska kampanja vodiće se paralelno na društvenim mrežama Facebook, Instagram, na sajtu, kao i putem radio i tv stanica.

Posebno je važno da se skrene pažnja na sve manifestacije, događaje i koncerte koji očekuju posetioce Novom Sadu u zimskom periodu.

Tokom kampanje biće organizovana i nagradna igra za posetioce na TONS profilima na društvenim mrežama.
 
Zima nam polako stiže, a sa njom i brojne zimske radosti, praznici, darivanja, veselja i druženja. Brojna i raznolika dešavanja pretvoriće Novi Sad u jednu prelepu Zimsku fantaziju i upotpuniti vaš boravak tokom prazničnih dana.
 
Tokom decembra i januara meseca, a posebno između dva Božića, između julijanske i gregorijanske Nove godine, novosadski trgovi i ulice pretvoreni su u koncertne podijume, mesta univerzalnih poruka, ljubavi, sreće, darivanja, mesta otvorenog srca za sve ljude.

Omiljeni zimski festival koji svojim raznovrsnim programima upotpunjuje slavljeničku atmosferu – „Novosadski Winter Fest“ – do kraja decembra pretvara Trg slobode u pravu zimsku bajku, nudeći vam vožnju fijakerom, prazničnu muziku, legendarne vojvođanske specijalitete i mnoštvo zanimljivih proizvoda koje možete da darujete svojim najdražima.

Da bi Zimska fantazija bila potpuna tu je i magična „Ledena šuma“! Tokom decembra i januara staze Dunavskog parka pretvaraju se u klizališta, dok sijalicama okićeno drveće pretvara ceo park u pravu zimsku bajku koja mami radost i osmehe. Topao čaj, kuvano vino i mirisi tradicionalnih zimskih specijaliteta upotpuniće vaš doživljaj novosadske Zimske fantazije.
 
- Zato vas pozivamo da dođete u Novi Sad, da osetite toplinu ovog čarobnog grada, doživite svoju Zimsku fantaziju i stvorite uspomene kojih ćete se uvek rado sećati - poručuju iz Turističke organizacije grada Novog Sada

Comments (0)

Connected news

Tourism
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. July 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Tourism
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. July 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Tourism
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. July 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Tourism
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. July 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...