Do Pariza po promotivnoj ceni sa kompanijom Air France

14. February 2019
Do Pariza po promotivnoj ceni sa kompanijom Air France

Ukoliko se odlučite da posetite grad ljubavi, Air France je pokrenuo promotivnu akciju u kojoj cena povratne karte do Pariza iznosi 220€. Prodaja karata traje do 18. februara, a period putovanja je do 30. juna 2019. 

Nova udobrnost letenja

Od 3. februara 2019 na dugolinijskim rutama počeli su da saobraćaju Air France-ovi avioni tipa Airbus A330 sa novim kabinama koje omogućavaju putnicima  udobnije letove. Avioni s novim kabinama leteće od Pariza ka Uagaduguu (Burkina Faso), Kotonuu (Benin), Lagosu (Nigerija), Niameju (Niger), Bangaloru (Indija), Delhiju (Indija), Hjustonu (SAD), Sijetlu (SAD), Čikagu (SAD) i Dalasu (SAD). Zahvaljujući investiciji vrednoj 140 miliona evra do 2020 godine 15 aviona će biti kompletno redizajnirano.

Nova sedišta u biznis klasi su potpuno redizajnirana, spuštaju se u krevet dugačak dva metra i širok 57.1 centimetar, čime putnici imaju mogućnost da se odmore i izbegnu posledice džet-lega. Sedišta se mogu približavati, ali i u potpunosti odvojiti kliznim panelom. Svim putnicima je na raspolaganju HD touch screen od 18.5 inča (47 cm) i 1400 sati različitih zabavnih sadržaja. Samouslužni bar i toaleti su, takođe, dobili novi izgled, a pažljivo osmišljeno ambijentalno osvetljenje doprinosi prijatnoj atmosferi leta.

Sedišta u ekonomskoj klasi sada su još komfornija: obaraju se do ugla od 118 stepeni, ispunjena su ergonomskom penom,  imaju više mesta između naslona za ruke (44 cm), a prostor za noge povećan je na 79 centimetara. Pored sedišta, veći je i sto, ali i ekran, koji sada ima dijagonalu od gotovo 30 centimetara.

Kako bi putovanje bilo još udobnije Air France je uveo novi dizajn i novi pribor. Duboka plava monohromatska tkanina, simbol brenda Air France, ukrašava nove jastuke i naslone za glavu, a tu su i nova crvena ćebad i kolekcije noćnih maski inspirisanih destinacijama na koje se putuje.

Sedište je dizajnirano tako da putnik tokom leta može koristiti svoje elektronske uređaje pomoću USB priključka i pojedinačne električne utičnice. Obezbeđena je i Wi-Fi konekcija tokom leta, a putnici mogu uživati u širokom spektru zabave sa audio slušalicama dostupnim na svakom mestu.
 

Comments (0)

Connected news

Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...