Disney otkrio detalje o rizortu "Ratovi zvezda"

28. August 2019
Disney otkrio detalje o rizortu 'Ratovi zvezda'

Zvaničnici kompanije Disney objavili su nove detalje o tome kako će izgledati nedavno najavljeni tematski rizort „Ratova zvezda“ na Floridi.

„Ratovi zvezda: Galaktički zvezdani brod“ izgledaće kao dvodnevno putovanje koje će uvući posetioce u potpuno zaseban svet.

Jedino što će, umesto putovanja na visokim talasima, posetioci imati osećaj da su lansirani sa parkinga ispred „Walt Disney World“-a na Floridi u svemirskom brodu milione milja iznad Zemlje.

Kada se ukrcaju u svemirski brod, posetioci će postati deo priče u koju su uključeni drugi putnici, članovi posade i glumci obučeni u kostim Čubake ili vojnika Imperije.

Putnici će uživati u obilasku mosta na svemirskom brodu, gde će im biti objašnjeni navigacioni i odbrambeni sistem.

- Na različitim tačkama tokom dvodnevnog putovanja, oni će možda morati da se posluže znanjem koje su prikupili na svemirskom brodu - rekla kreativni direktor „Walt Disney Imagineering“, En Morou Džonson tokom prezentacije koja nije bila otvorena za snimanje i fotografisanje.

- Na brodu su likovi od kojih ćete mnoge možda sresti prvi put. U galaksiji je opasno vreme i morate da budete oprezni kada birate s kim ulazite u savez jer je vaš izbor bitan. Od vašeg izbora zavisi kako će se vaša priča razvijati - objasnila je Džonson.

Prozori soba hotela u kojem će posetioci biti smešteni neće gledati na sunce Floride i palme, već na ekran koji pokazuje blistava svetla zvezda na beskrajnoj tami svemira.

Datum otvaranja još nije saopšten, niti su ustanovljene cene, ali s obzirom da jednodnevni boravak u „Magičnom kraljevstvu“ košta 125 dolara bez taksi, AP procenjuje da ovo iskustvo neće biti jeftino.

Izvor: Tanjug

Comments (0)

Connected news

Tourism
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Tourism
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...