Besplatan vikend u Zapadnoj Srbiji za autore najlepših fotografija

31. July 2018

Ukoliko imate lepih fotografija sa Zlatibora, Zlatara, Uvca, Tare, Drine, Golije, Mokre Gore, Užica ili bilo kog drugog dela Zapadne Srbije možete ih podeliti na Instagramu ili Fejsbuku i osvojiti besplatni smeštaj u nekoj od prelepih destinacija ove regije.

Kampanja na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija” koju je pokrenula Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa agencijom Etourism Consulting nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha nastavlja se i u 2018. godini.

Suština kampanje jeste kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaji konkretno izgledati.

Od ove godine turistička regija Zapadna Srbija pojačana je i opštinom Lučani koja je prepoznatljiva po Dragačevskom saboru trubača u Guči, Ovčarsko-kablarskoj klisuri, Rćanskoj pećini, jezeru Goli kamen, tako da su i fotografije iz ove opštine dobrodošle u kampanji #MojaZapadnaSrbija.

Inače, pored novopriključene opštine Lučani, turističku regiju Zapadne Srbije čine opštine Užice, Bajina Bašta, Čajetina, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj, Sjenica, Kosjerić, Požega, Arilje i Ivanjica.

Kampanja #MojaZapadnaSrbija je do sada izgenerisala više od 10.000 sjajnih fotografija i kratkih video snimaka koji prikazuju najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije na Instagramu i Fejsbuku. Možete ih pogledati i sami na ovom linku.

Vredne nagrade u vidu vikenda za dve osobe dodeljuju se SVAKE NEDELJE, a tu su i još vrednije mesečne nagrade! Ove godine kampanja traje do kraja leta, odnosno do kraja septembra, a na kraju će najlepša fotografija osvojiti i glavnu nagradu.

Najlepše fotografije i segmenti video klipova će se naći u promotivnom spotu regije Zapadna Srbija koji će biti prikazivan na sajmovima širom sveta.

Kako možete da učestvujete u kampanji i osvojite vredne nagrade?

1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije - Tara, Zlatar, Zlatibor, Uvac, Ivanjica, Užice...
2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;
3. Šerujte na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.

Eto idealne prilike da baš vaša fotografija obiđe svet ali i da ujedno osvojite i besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije! 

Dodatne informacije o kampanji i pravila učestvovanja nalaze se na www.mojazapadnasrbija.rs

Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...