Air Serbia uvodi četiri nove tarife

25. January 2018
Air Serbia uvodi četiri nove tarife

Kompanija Er Srbija najavila je uvođenje nove tarifne ponude, što će olakšati i omogućiti putnicima da prilagode putovanja sopstvenim potrebama.

Putnici će od sada moći da biraju između četiri tarife pri rezervaciji letova – Economy White (ekonomske bele), Economy Blue (ekonomske plave), Economy Red (ekonomske crvene) i Business Silver (biznis srebrne).

Razlika je u odnosu na dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati.

Nove tarife biće postepeno uvođene za putovanja od 1. marta 2018. godine.

Pored novih tarifa, gosti će imati mogućnost da personalizuju svoje putovanje, tako što će moći da kupuju à la carte usluge, kao što su prioritetno ukrcavanje, rezervacija željenog sedišta ili pristup Premijum salonu Er Srbije.

- Novi cenovni model osmišljen je s namerom da gostima pruži punu slobodu u kreiranju putovanja sa Er Srbijom. Savremeni trendovi ukazuju na to da u avio-saobraćaju ne funkcioniše isti paket usluga za sve putnike i da različite kategorije putnika imaju različite potrebe, zbog čega avio-kompanije širom sveta fragmentiraju i prilagođavaju svoju ponudu - rekao je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Economy White - tarifa za goste Er Srbije koji putuju bez puno prtljaga i žele najnižu moguću cenu. Ova tarifa uključuje jedan komad ručnog prtljaga težine do 8 kilograma. Što pre se rezerviše, karta je povoljnija.

Economy Blue tarifa - za putnike sa prtljagom i omogućava im da prijave jednu torbu težine do 23 kilograma, unesu jedan komad ručnog prtljaga, dobiju milje kao česti putnici i promene datum leta uz određenu nadoknadu.

Economy Red - tarifa gostima koji žele dodatnu fleksibilnost omogućava sve pogodnosti Economy Blue plus – promenu datuma bez nadoknade, prijavu za let na aerodromu i biranje željenog sedišta unapred.

Business Silver - pored svih pogodnosti Economy Red, ova tarifa uključuje prioritetnu prijavu za let, korišćenje brze trake na aerodromu, prioritetno ukrcavanje i prioritetni prtljag, mogućnost da u avion unesete dva puta više prtljaga (dva predata i dva ručna prtljaga) i pristup Premijum salonu Er Srbije na Aerodromu Nikola Tesla.

Novina je i da gosti mogu da kombinuju i prilagode svoj tip tarife dodatnim uslugama koje su im najpotrebnije. Na primer, gosti koji lete u Economy White tarifi mogu izabrati da kupe uslugu prioritetnog ukrcavanja da bi bili među prvim putnicima u avionu.

Iako cena karata zavisi od mnogo faktora, uključujući i sezonalnost i potražnju za putovanjima, gosti koji se odluče za Economy White tarifu imaće pristup određenom broju sedišta po nižim tarifama u poređenju sa onima koje su bile dostupne u ranijoj tarifnoj strukturi.

Izvor: B92

Comments (0)

Connected news

Tourism
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. March 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Tourism
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. March 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Tourism
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. March 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Tourism
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. March 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...