Air Serbia širi poslovanje u Nišu

17. March 2023
Image by PublicDomainPictures from Pixabay
Image by PublicDomainPictures from Pixabay

Posle izuzetno dobrog odziva na nedavno završenom konkursu za nove agente kontakt centra kompanije Air Serbia u Nišu, srpska nacionalna avio-kompanija odlučila je da udvostruči broj agenata koje će zaposliti u tom gradu. Na konkurs se prijavilo oko 400 kandidata iz Niša i okoline, a Air Serbia namerava da, umesto prvobitno planiranih 20, već u prvoj fazi zaposli 40 novih agenata. 

Pored agenata kontakt centra, srpska nacionalna avio-kompanija jačaće svoje kapacitete u Nišu i tako što će njena ćerka-firma Air Serbia Ground Services (ASGS), u tom gradu otvoriti službu za balansiranje vazduhoplova. Izdvojeno odeljenje za Load kontrolu u prvoj fazi brojaće 10 agenata.

- Baza u Nišu je za nas veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše tehnike koji bi radili na održavanju flote - izjavio je Jirži Marek, generalni direktor kompanije.

Air Serbia trenutno radi na obezbeđivanju i opremanju poslovnog prostora u centru Niša u kojem će raditi novi agenti kontakt centra i odeljenja za Load kontrolu.

Tokom letnje sezone, srpska nacionalna avio-kompanija će sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu obavljati direktne letove do Atine, Kelna, Frankfurt-Hana, Istanbula, Ljubljane i Tivta.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...