Air Serbia ponovo leti iz Niša i Kraljeva

15. June 2022
Ilustracija, foto: pixabay
Ilustracija, foto: pixabay

Air Serbia je 14. juna, letom JU 2524 u 07:45 časova pokrenula sezonske letove između Kraljeva i Soluna, koji će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i subotom. Srpska nacionalna avio-kompanija 15. juna pokrenula je i letove na sezonskim linijama Niš-Tivat i Niš-Atina, kao i Kraljevo-Tivat.

Letovi na novoj liniji između aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i aerodroma Elefterios Venizelos u grčkoj prestonici, u trajanju od sat i 55 minuta, biće uspostavljeni letom JU 1510 i obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i nedeljom. Sezonski letovi na relaciji Niš-Tivat, koje je kompanija obavljala i prošle godine, biće obnovljeni letom JU 1188. Letovi do atraktivne turističke destinacije na crnogorskom primorju, u trajanju od 55 minuta, obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom.

Sezonski letovi na novoj liniji iz Kraljeva ka Tivtu biće uspostavljeni letom JU 2188 i obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i petkom. Letovi u trajanju od sat vremena realizovaće se avionom tipa ATR.

- Drago nam je što proširujemo ponudu sa aerodroma u Nišu i Kraljevu da bismo putnicima iz regiona Južne i Zapadne Srbije i Šumadije olakšali odlazak na popularne letnje destinacije u Crnoj Gori i Grčkoj tokom sezone godišnjih odmora. Uspostavljanjem avio-saobraćaja iz Niša i Kraljeva, Tivat postaje destinacija do koje ćemo leteti sa sva tri aerodroma u Srbiji, čime se značajno osnažuje povezanost sa Crnom Gorom tokom letnje sezone - izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju u kompaniji Air Serbia.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...