Air France i KLM pokrenuli su promocije za putovanja do 30. novembra 2024. godine

04. January 2024
Foto: Air France - KLM avio grupa
Foto: Air France - KLM avio grupa

Avio-kompanije Air France i KLM i pokrenule su novogodišnje promotivne kampanje koje putnicima iz Beograda nude znatno snižene cene za povratne karte do 80 destinacija širom sveta.

Air France je u oktobru 2023. proslavio devedeseti rođendan i rešio da „Rendez-vous” kampanjom počasti sve svoje putnike. Među destinacijama do kojih možete ove godine leteti po sniženim cenama nalaze se velike metropole poput Njujorka, Majamija, Pekinga, Tokija, ali i egzotične destinacije kao što su For de Frans (Martinik), Mauricijus, Havana i Sent Marten. Air France „Rendez-vous” promotivna kampanja traje od 4. do 22. januara.

Sa druge strane, holandski KLM se potrudio da putnicima iz Beograda u svojoj „Klik” promotivnoj kampanji ponudi snižene cene avio-karata do brojnih destinacija širom sveta. Tako za manje para možete ove godine otputovati do Kanade, Kostarike, Kolumbije, Brazila, Arube ili Ruande. KLM „Klik” promotivna kampanja traje od 4. do 22. januara.

Karte kupljene u navedenim kampanjama se mogu iskoristiti do 10. juna za Severnu Ameriku i Meksiko, dok do Azije, Afrike, Centralne i Južne Amerike, Kariba i Indijskog okeana možete putovati do 30. novembra 2024. godine.

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse. Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijske sajtove airfrance.rs i serbia.klm.com ili ovlašćene turističke agencije.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Tourism
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...