"Budi ispred svog vremena" - novi slogan bečkog turizma

01. November 2017
© WienTourisums/ Christian Stemper
© WienTourisums/ Christian Stemper

„Budi ispred svog vremena“ biće vodeća misao bečkog turizma u 2018. godini, a bečka moderna biće stavljena u fokus marketinških aktivnosti - najavljeno je na nedavno održanoj turističkoj konferenciji u glavnom gradu Austrije.

Pre sto godina protagonisti bečke moderne bili su ispred svog vremena – sa vizionarskim mislima i uspesima u umetnosti i kulturi, arhitekturi, nauci i društvu. Najznačajniji protagonisti bečke moderne, koje povezuje ista godina smrti 1918. a koji su obeležili Beč u periodu oko 1900. godine su: slikari Gustav Klimt i Egon Šile, arhitekta Oto Vagner i umetnik Koloman Mozer. Njima će sledeće godine biti posvećene brojne izložbe i dešavanja u Beču.

Na programu ovog turističkog skupa, čiji je moto „Budi ispred svog vremena“, bili su turistički trendovi, a glavne teme govornika odnosile su se na „Smart City“ rešenja za turizam, kreiranje mišljenja na internetu, put u svemir i digitalizaciju.

- Digitalizacija koja je u svakodnevnom porastu i koja će u nekom trenutku možda u potpunosti da zameni čoveka je dobra ukoliko čoveku omogućuje  napredak - istakao je predsednik Radničke komore Rudolf Kaske. - Ipak, čovek mora u svakom trenutku biti u prvom planu. U pogledu turizma, turisti vole interakciju, te je susretanje gostiju sa domaćinima od izuzetnog značaja - poručio je Kaske.

Last comment

Halo Travel
Thursday , 02.11.2017. 11:58h
Recommendation:
1
+
1
-
"Budi ispred svog vremena" odlican slogan ali osim markentiskih aktivnosti pre svega treba se pozabaviti bezbednoscu turista.

Connected news

Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Tourism
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...