"Beograd kroz objektiv“ - nagradni foto konkurs Turističke organizacije Beograda

05. May 2021
Foto: Promo
Foto: Promo

Тuristička organizacija Beograda organizuje nagradni foto konkurs za odabir najlepših fotografija naše prestonice, u maju mesecu, pod nazivom "Beograd kroz objektiv“.
 
U potrazi za najlepšim fotografijama Beograda mogu učestvovati svi zaljubljenici u naš grad koji od 1. do 31. maja pošalju sliku omiljenog mesta, pejzaža ili lokaliteta na mejl beogradkrozbjektiv@gmail.com. Inspiracija može biti atmosfera našeg grada, poseta znamenitostima, omiljeni kutak, panorama, „skriveno mesto“ u Beogradu, uživanje u šetnji, hrani, ili nekoj gradskoj aktivnosti.
 
Po završetku konkursa, 30 odabranih fotografija biće izloženo na jednoj od atraktivnih lokacija u Beogradu, na izložbi koja će dodatno promovisati ambijent, atmosferu i lepotu našeg grada, arhitekturu, spomenike ili pak detalje ovekovečene objektivom fotoaparata.
 
Autore pobedničkih fotografija očekuju vredne nagrade među kojima su vikend za dve osobe, vaučeri u beogradskim hotelima i spa centrima, različiti turistički obilasci i programi, poklon paketi, kursevi fotografije, let helikopterom i brojne druge nagrade.
 
Propozicije, uslovi učešća i više informacija o foto konkursu se nalaze na sajtu Turističke organizacije Beograda na linku: https://tob.rs/rs/news/nagradni-foto-konkurs-beograd-kroz-objektiv
 

Comments (0)

Connected news

Tourism
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. July 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Tourism
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. July 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Tourism
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. July 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Tourism
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. July 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...