Turnir u mini-golfu na Adi Ciganliji 10. i 11. avgusta

31. July 2019
Turnir u mini-golfu na Adi Ciganliji 10. i 11. avgusta

Posle dužeg vremena obnovljeni su tereni za mini golf na Adi Ciganliji. Tereni počinju da rade već ovog vikenda, a 10. i 11. avgusta biće održan i prvi “Belgrade Mini Open”. Na turnir se mogu prijaviti tročlane ekipe, bez ograničenja u godinama. Kotizacija za učešće se plaća 1.000 dinara po ekipi, a novac će biti doniran u humanitarne svrhe. U finale se plasiraju četiri najbolje ekipe, a ekipe koje osvoje prva tri mesta dobijaju novčane nagrade i “zlatne kartice” za tri igrača, koje omogućavaju besplatno korišćenje terena narednih godinu dana.

Tokom dana će, osim takmičarskih aktivnosti, biti organizovani zabavni sadržaj i edukativni programi za sve zainteresovane, dok će večernji sati biti rezervisani za opuštanje uz koncerte i živu muziku.

U subotu 10.8. u večernjim satima posetioce će zabavljati sastav iz Beograda, Meow & The Woof Woofs. Nijhov stil čine miks džeza, bosa nove i raznih drugih žanrova, a sviraće hitove od Deana Martina, White Stripesa do Kissa.

U nedelju 11. avgusta, nakon odigranih mečeva, svi posetioci će imati priliku da uživaju u obradama rock ‘n’ roll hitova s kraja 50ih i početka 60ih godina koje će izvoditi sjajni bend Bricks and Cans. Bend je osnovan krajem 2013. godine, a svirali su na mnogim događajima i festivalima kao što su Nišville, Wine Garden, zatim Velika Beogradska Igranka na Kalemegdanu, proslava 50. rođendana Doma Omladine, 50 godina Rock-a na Vračaru, Velika Rock’ n’ Roll Igranka u Božidarcu, Vinski maraton, Beer Garden, kao i u klubovima naše prestonice.

Mini golf je atraktivna igra u svetu, jer je mogu igrati svi, od 3 do 103 godine. Iako Mini golf ima 18 staza, u kojima lopticu treba ubaciti u rupe iz što manje pokukašaja, svi kažu da je najvažnije 19. polje – klubski bar!

Obnovljeni tereni za Mini golf se nalaze na staroj lokaciji, u neposrednoj blizini ex restorana „Jezero“, a dobili su potpuno novi, multifunkcionalni izgled, sa novim pratećim sadržajima. Postavljena je kompletno nova trava sa busenom, iznivelisane su staze, dodat novi mokri čvor, čime su se stvoreni uslovi za organizivanje raznih događaja: od tim bildinga, preko proslava rođendana, do koncerata i promocija. I sve to u prirodi, u srcu prelepe Ade Ciganlije, na samo 10 minuta od centra grada.

Prijave za turnir, tačna satnica i više informacija mogu se videti na sajtu www.minigolfada.com

Comments (0)

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....