Oporavak avio-industrije: Air France povećava broj letova do Beograda

09. July 2021
Avion Air France sleće u Beograd
Avion Air France sleće u Beograd
Dodavanje Srbije na zelenu listu, odnosno na listu zemalja čiji građani mogu bez ograničenja da putuju u zemlje Evropske unije, dovelo je do oporavka turizma u našoj zemlji. Kako bi ispratio taj oporavak, Air France od 19. jula povećava broj nedeljnih letova na relaciji Beograd-Pariz. Naime, od 19. jula do 30. avgusta, broj letova koji povezuju Beograd i pariski aerodrom Šarl de Gol biće povećan na pet nedeljno. Avioni će na navedenoj ruti leteti ponedeljkom, sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom.
 
Takođe, Air France najavljuje da će od zimskog reda letenja (oktobar 2021. – mart 2022) uvesti tri potpuno nove dugolinijske destinacije: Zanzibar (Tanzanija), Mаskat (Oman) i Kolombo (Šri Lanka).
 
Svojim putnicima Air France nudi fleksibilne uslove rezervacije preko programa Air France Protect. Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021, rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca. Putnici mogu da besplatno promene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan. 
 
Epidemiološke mere i sigurnost putovanja u doba pandemije koronavirusa Air France stavlja zdravlje i sigurnost svojih putnika i svog osoblja na prvo mesto i garantuje najviši nivo zdravstvene bezbednosti prilikom putovanja. Kompanija je već uvela niz zaštitnih mera u svakoj fazi putovanja, kako na aerodomu, tako i na samom letu. Obavezno je nošenje maski kako na aerodromu, tako i tokom leta, a u avionima se koriste HEPA filteri, te se vazduh u kabini aviona obnavlja na svaka tri minuta (HEPA filteri se inače koriste i u operacionim salama, jer uništavaju 99,9% virusa, a time i koronavirus). Procedure čišćenja aviona su pooštrene i pojačane, tako da se posebnim dezinfekcionim sredstvima redovno, pre svakog leta, čiste sve površine sa kojima putnik u kontaktu, kao što su nasloni za ruke, stolovi i paravani.
 
PR TOP ONE
 
Comments (0)

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....