Novi Range Rover EVOQUE u Srbiji

20. March 2019
Novi Range Rover EVOQUE u Srbiji

Kompanija British Motors sinoć je pred velikim brojem zvanica iz poslovnog, kulturnog i javnog života, sportista i medija, predpremijerno u Srbiji predstavila novu generaciju Range Rover Evoqua, najmanjeg modela iz game Range Rover.

Uz vizuelne i audio efekte, model je predstavljen a gosti su mogli da vide dve verzije modela u beloj i Nolita Grey sivoj boji. Novi Evoque će od 21. marta biti izložen na štandu British Motorsa u hali 1 beogradskog sajma.

To je ujedno i evropska sajamska premijera ovog popularnog Range Rovera koji se širom sveta od svog lansiranja 2011 godine, prodao u preko 800 hiljada primeraka.

Novi Evoque je otelotvorenje modernističkog pristupa dizajnu koji ima Range Rover. Smela evolucija koja zadržava suštinu Evoque-ovog karaktera. Visok pojas i opadajuća linija krova ističu jedinstveni mišićavi profil, stvarajući pouzdan i dinamični stav.

Evoque-ove privlačne proporcije mu daju veličanstveno prisustvo, zajedno sa novim ugladjenim dizajnom farova sa brišućim pokazateljima pravca ili zmigavcima. Oble kvake i izglačani bakarni detalji su odraz savremenog dizajna.

Enterijer novog Range Rover Evoque-a je spoj prefinjene elegancije i čistih, slobodnih površina. Najnovija tehnologija u kombinaciji sa najfinijim materijalima i detaljima daju otmen i luksuzan ambijent.

Zahvaljujući četvorostranom panoramskom krovu, enterijer je okupan prirodnom svetlošću, a pozadi je prostor proširen radi dodatnog komfora za putnike.

Posetite štand kompanije British Motors na beogradskom Sajmu automobila i saznajte više o novom Range Rover Evoque modelu.

Comments (0)

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....